>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności - Angielska piłka w najlepszym wydaniu III

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Pomyłki nie ma.

w WH handi -1 to wiadomo,że trzeba wygrać minimalnie 2 golami a typ remis przy handi -1 tj,że drużyna wygra 1 golem.

a więc..handi -2 i typ na remis to wygrana 2 bramkami danej ekipy,w tym przypadku Man Utd wygrało 4-2,czyli typ na ✅
Pomyłka jest bo w typie jest nie tylko (-2) dla ManU, ale równiez (+2) dla Stoke. Więc ManU musiłało by wygrac dokładnie czterema bramkami. Jest to częsty błąd użytkowników w konkursach, ale jak napisali tak powinno być rozliczane i tutaj w mojej ocenie powinien być ⛔

T 828

the_longer

Użytkownik
Wystarczy sprawdzić podobny zakład na inny mecz.
np
Lille +2 bramka
Remis - Lille (+2 bramka) vs Bayern Monachium (-2)
Bayern Monachium -2 bramka
Widać jasno, że w WH tak zapisywany jest remis w zwykłym handicapie

B 178

becks-59091

Użytkownik
Pomyłka jest bo w typie jest nie tylko (-2) dla ManU, ale równiez (+2) dla Stoke. Więc ManU musiłało by wygrac dokładnie czterema bramkami. Jest to częsty błąd użytkowników w konkursach, ale jak napisali tak powinno być rozliczane i tutaj w mojej ocenie powinien być ⛔
Nie ma żadnej pomyłki. Tak oznacza WilliamHill zakłady - ja przecież na to nie mam wpływu.
Kopiowałem dokładnie wszystko od nich. W tym zakładzie chodzi właśnie o to, że MU musiał wygrać dokładnie dwoma golami.
Gram u nich to czasami i tak właśnie to wygląda.
Radzę wypróbować ;)

Pozdrawiam.

czort 31

czort

Użytkownik
Nie ma żadnej pomyłki. Tak oznacza WilliamHill zakłady - ja przecież na to nie mam wpływu.
Kopiowałem dokładnie wszystko od nich. W tym zakładzie chodzi właśnie o to, że MU musiał wygrać dokładnie dwoma golami.
Gram u nich to czasami i tak właśnie to wygląda.
Radzę wypróbować ;)
Pozdrawiam.
Spoko masz trafienie ja przegrałem Gratuluję moje podejrzenia nie były skierowane ku United -2 - Stoke +2 tylko końcówka Remis - Manchester Uniteed czyli ja myślałem że typ hp dotyczy obydwu połów a po pierwszej Manchester nie prowadził dwiema bramkami.

B 178

becks-59091

Użytkownik
Spoko masz trafienie ja przegrałem Gratuluję moje podejrzenia nie były skierowane ku United -2 - Stoke +2 tylko końcówka Remis - Manchester Uniteed czyli ja myślałem że typ hp dotyczy obydwu połów a po pierwszej Manchester nie prowadził dwiema bramkami.
Rozumiem, jak się ma wątpliwości należy pytać, nie widzę w tym nic dziwnego ;)
Remis tak jak już wiesz dotyczył właśnie wygranej dokładnie dwoma golami, nic innego nie wchodziło w grę.
Dziękuję, życzę powodzenia w kolejnych kolejkach :cool:

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Do mnie. Czekałem spokojnie na to żebyście posprawdzali sobie czy wszystko okej.
Za niedługo ogarnę TOP25 i zrobię aktualizację tabeli to wtedy zbiorę niki.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Aktualną tabelę (po 8 kolejkach) za aktualizuję jutro z racji takiej żeby sprawdzić czy wszystko gra z tą tabelą wyżej

czort 31

czort

Użytkownik
Ale liga jest we wtorek i można postawić tylko że prawdopodobnie kursy pojawią sie po rozegraniu pucharów.

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
do admin: Proponuję wyjatkowo w tym tygodniu, podać 4 typy z Premier i 3 typy z Champion , są kursy , więc unikniemy , nieprawdpodobnego zamieszania \ typami na league 1 i legue 2 , kiedy kursy bedą pewnie dopiero w niedziele wieczorem, !!!
a Tak spokojnie można postawić te 7 meczy z kursami , które są juz wystawione

Do góry Bottom