>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności - Angielska piłka w najlepszym wydaniu III

dutchman-robin 2,6K

dutchman-robin

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post3047872 Mój kalkulator pomnożył to na 71,643. Ktoś się myli, więc proszę o ponowne przeliczenie.
Regulamin się kłania.Każdy kurs powyżej 5.0 liczymy jak 5.0.
Jak coś to wyniki są już od wczoraj obliczone,ale jeszcze 2 osoby nie mają obliczeń,bo mam pewne zastrzeżenia i czekam na Konrada.
ewentualne błędy zgłaszać na PW lub tu,ale wcześniej proszę się zastanowić dwa razy,obliczyć kilka razy,żeby nie było takich sytuacji jak w zacytowanym fragmencie powyżej.Wystarczy znać regulamin ;)

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Obliczane 2 razy, zastanawiane 3 razy, kalkulator sprawdzany 4 razy, regulamin czytany .... raz, ale pewne punkty okazały się niedoczytane.
????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
TOP 3 II Kolejki:
Dutchman Robin 401.99
Arturro100 181.95
kokocz 127.39

Gratulację. Poproszę o niki z WilliamHill na PW. Ja dostanę wszystkie 3 przekaże jest Marcinowi a on odpowiednim osobom ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
jak to mozliwe, ze po I kolejce mialem 13 pkt, a teraz mam 4?
Zostałeś ukarany za... jeszcze nie wiem co ale coś wymyślę ????
Sory, z Tobą był problem w I kolejce gdzie miałeś źle rozliczony 1 typ. Zakładkę z Excela wziąłem tą co nie trzeba i stąd ta pomyłka ;)
Przy aktualizacji będzie poprawione ;) W razie czego krzyczaj.

columbus 216

columbus

Użytkownik
A może oprócz głównej tabeli wrzucaj tabelki z punktami z danej kolejki. Będzie łatwiej wyłapać ewentualne pomyłki.
---

ponawiam pytanie o
16. Żeby brać udział w danej kolejce trzeba podać wszystkie 7 typów.

Czy nie powinno być 8 typów ?

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Zostałeś ukarany za... jeszcze nie wiem co ale coś wymyślę ????

Sory, z Tobą był problem w I kolejce gdzie miałeś źle rozliczony 1 typ. Zakładkę z Excela wziąłem tą co nie trzeba i stąd ta pomyłka ;)
Przy aktualizacji będzie poprawione ;) W razie czego krzyczaj.

Spoko mistrzu ! ???? W takim razie bede pamietal, ze mam 17 pkt ^^

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Czy nie powinno być 8 typów ?
Hit Kolejki to tylko dodatek na podreperowanie ako. Jak chcesz to typujesz , nie to nie ;)
A może oprócz głównej tabeli wrzucaj tabelki z punktami z danej kolejki. Będzie łatwiej wyłapać ewentualne pomyłki.
Nie widzę problemu. Od przyszłej kolejki będę tabela ogólna i tabela kolejkowa.

dutchman-robin 2,6K

dutchman-robin

Użytkownik
Wyniki podliczone.Gratulację dla wygranych w tej kolejce ;) Ewentualne błędy zgłaszać na PW lub tu,ale po kilkukrotnym sprawdzeniu ????
PS : Niektórym osobom regulamin się kłania.To już 3 edycja a dalej takie same błędy.
PS2 : Gratuluję gościowi który zrobił plagiat ???? Pewnie już nigdy nie zagrasz w zabawach na tym forum,no i jestem wzrokowcem to i wyłapałem ten przypadek ;)
PS3 : Czekamy na Konradka który ogarnię tabeleczke.Pewnie będzie to jutro ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
Do góry Bottom