belfast-boy
Forum VIP
Ja również rezygnuję. Przepraszam za zamieszanie ;-)Mnie można usunąć z konkursu. Konkurs wymaga dość sporo czasu by przeanalizować sobie typy, którego mi brak.
Ja również rezygnuję. Przepraszam za zamieszanie ;-)Mnie można usunąć z konkursu. Konkurs wymaga dość sporo czasu by przeanalizować sobie typy, którego mi brak.
Prosiłbym o poprawienie. Wynik meczu 5-17.Brentford - Crewe Typ:1 Kurs: 1,83
32:17 The ball is swung over by Emmerson Boyce, Maynor Figueroa takes a shot. Nathaniel Clyne gets a block in. Short corner worked by Shaun Maloney. James McArthur takes a shot. Blocked by Jay Rodriguez.Gdzie mozna sprawdzic dokladna relacje live ?
Bo w moim meczu Wigan zagralem ze bedzie mialo rozny od 31 do polowy i mialo bo ogladalem relacje live na bet365 http://forum.bukmacherskie.com/f393/1-kolejka-angielska-pilka-w-najlepszym-wydaniu-z-william-hill-25-08-26-08-2012-a-80861-4.html#post3034645
Zdaję się, że już powinno być wszystko okej ?o to wlasnie mi chodzilo ???? prosze o poprawie mojego ako i pozycji w tabeli ???? Columbus masz "dzieki" ;]
Zdaję się, że już powinno być wszystko okej ?
Mnoży się trafione kursy. Mecz dnia dodatkowo jest x2 pewnie nie uwzględniłeś tego ????Witam,
mógłby mi ktoś napisać jak jest liczone AKO? bo próbuje na różne sposoby i nie mogę do tego dojść ????
Wystarczy poczytać regulamin/zajrzeć do porzednich edycji.Witam,
mógłby mi ktoś napisać jak jest liczone AKO? bo próbuje na różne sposoby i nie mogę do tego dojść ????
1. Tottenham - West Brom 1 @ 1,53Mnoży się trafione kursy. Mecz dnia dodatkowo jest x2 pewnie nie uwzględniłeś tego ????