AKurat co do pierwszego zarzutu to Uniubet wystawił takowy handicap -1,5seta na Polaków więc zarzut nietrafnyMam takie pytanie? Jakim cudem gracz thomaszc oraz devil13england mają następujący typ: 2.Polska - Bułgaria Typ : Polska -1.5 Kurs : 2,95 Unibet
Oferta bukmachera Unibet nie wystawiła tak owego zakładu!
I co ciekawe gracz TC4T ma takie same typy i od tych samych bukmacherów, już podobna sytuacja miała miejsce, lecz jestem w stanie pojąć, że to tylko 2 mecze do wytypowania i mogą się powtarzać, ale i tak wygląda mi to podejrzanie. Pozdrawiam
Czy jestli "finalista ME" zostanie mistrzem Europy przysluguje 200pkt za udzial w finale, czy tez otrzymamy za to 0pkt ?- poprawne wytypowanie mistrza Europy : 300 pkt
- poprawne wytypowanie finalisty ME: 200 pkt
kurs był na pewno 2.00 zawsze patrzę w ofertę buka i wpisuję kurs :spokodfhgfh:
1. Odp na 1 pytanie :jak finalista zdobędzie ME to niestety będzie 0pkt, finalista to zespól który zdobędzie srebro.ja mam 2 pytania techniczne
Czy jestli "finalista ME" zostanie mistrzem Europy przysluguje 200pkt za udzial w finale, czy tez otrzymamy za to 0pkt ?
i drugie, czy zwyciezca dostanie jakas range jak to w innych konkursach bywalo ? :jezora:
Poprawiłem, pewnie radkowi 1 gdzieś uciekła z przoduw typach na 9 września mam źle podliczony bilans.
55 plus jeszcze 130 , razem 185
Ty chyba w każdym dniu buka nie podawałeś :-|Proszę o dopisanie bukmachera Unibet w moim poście z typami na dzisiaj:
http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=1199370&postcount=37
Z góry dzięki.