Z
1M
Przyłączam się. Skoro potraficie tak dobrze typować to myślę, że warto także też napisać kilka zdań w dziale tematycznym. W tym konkursie nie było w regulaminie punktu, że osoby z "małym wkładem merytorycznym" nie mogą startować. Ale w innych konkursach takie punkty są, nie wiadomo czy w przyszłym sezonie i w konkursie żużlowym nie będzie ograniczeń. Zatem warto mieć "wkład merytoryczny" na forum.A póki co zachęcam wszystkich do dzielenia się swoją wiedzą i typami w tematach żużlowych, bo niestety część z Was w ogóle tam nie zagląda
Ja akurat tego nie zauważyłem. Ale jeśli tak było to zawsze można podać minutę przed meczem typy... Jest opcja na forum, że każdy post napisany w danym dziale podlega moderacji, tj. musi zostać zatwierdzony przez modów. W takim układzie inni nie widzą postów innych. Można pomyślec o czymś takim w przyszłości.Nie wiem czy istnieje taka możliwość, aby typy danego użytkownika w rundzie finałowej nie były widoczne dla innego uczestnika aż do godziny kiedy kończy się typowanie, bo inaczej to trochę wypatrza rywalizację.
Najgorzej gdy ktoś nie potrafi przegrać z godnością. jeżeli cały czas kopiowałem typy Radomiaka to jakim cudem wygrałem!Również wielkie dzięki za konkurs, który był bardzo dobrze prowadzony przez moderatorów. Jedna rzecz mi się tylko trochę nie podobała, a mianowicie kopiowanie typów Radomiaka przez Włodka(zmienianie tylko jednego jego typu). Tym samym Włodek nie tracił więcej niż 1. pkt do Radomiaka na każdą kolejkę. Taktyka dobra, bo dzięki temu Radomiak nie mógł go dogonić. Ale chyba nie oto tutaj chodzi. Każdy powinien typować sam. Nie wiem czy istnieje taka możliwość, aby typy danego użytkownika w rundzie finałowej nie były widoczne dla innego uczestnika aż do godziny kiedy kończy się typowanie, bo inaczej to trochę wypatrza rywalizację.
Kolego przecież pisałeś ,że nie podobała się moja gra. Gratulacje przyjmuje. Chętnie spotkam się z Tobą w każdym konkursie !Człowieku przeczytaj co ja napisałem, a nie piszesz bzdury. Czy ja napisałem coś przeciwko Tobie? żeby Cię wykluczyli czy coś? Czy ja się nie mogę pogodzić z porażką? Ja jestem szczęśliwy, że fartem zająłem tą 5. pozycję i gratuluje Tobie wygranej. Co do Twojej taktyki to przecież napisałem, że nikt Ci nie zabrania grać taktycznie ani nic i napisałem od której kolejki "grałeś taktycznie". Po prostu zaproponowałem opcję, że bardziej sprawiedliwie byłoby gdyby użytkownicy nie widzieli typów innych i tyle w temacie.