tak, przepraszam, ale najzwyczajniej nie zauważyłem Twojego posta, nie wynikało to z jakichś przyczyn trzecich.. ????Skoro nikt nie poprawił to rozumiem, że liczy się typ pierwszy z Crumpem ?
trochę za szybko chyba bo u mnie już widzę błąd,mam 8 a nie 7..Spokojnie podliczcie,bo niektórzy tu na kasę dużą licząja się zadowoliłem 15 miejscem już dawnoOstatnia kolejka podliczona ???? W razie błędów pisać.
Nie jesteś jedyny :wink:Typować przez 30 kolejek by w ostatniej nie podać typów i stracić czołowe miejsce :grin:
Dzięki za rywalizację.
od razu lżej na sercu :razz:Nie jesteś jedyny
:grin:odpaliłem o 17:03...
Bo Ty dobry typer jesteś :spokodfhgfh:Ponadto jak się nie mylę to ja opuściłem jeszcze 2 kolejki a mimo to wszedłem do rundy finałowej.
no zobaczymy co tam wyjdzie w tabeli, chociaż widzę że "rywale" mało punktów zdobyli więc jest szansaDawid jak na moje oko to nie straciłeś swojego czołowego miejsca(5). Będziesz miał dogrywkę o 5. miejsce ze mną i Feekusem. Gdybyś zatypował miałbyć pewne 5. miejsce i może powalczył o wyższe
Nic nie szkodzi Beniu :grin:Wybaczcie Panowie - chciałem dobrze, ale się troszkę rozpędziłem.
Jeżeli będzie równa ilość punktów to ustalimy takie same nagrody dla zdobywców identycznej liczby oczek. Póki co czekamy na tabelkę oficjalną i jak tylko będę miał dostęp do neta to sporządzę listę i ją wyślęCzy jak to jest kiedy są miejsca ex equo ?
Chcesz i masz :] Mam nadzieję, że nie ma błędów.Sumada jeśli można tabelę to poproszę