>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niejasności, niezgodności...

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Co ile spotkań/dni będziecie robić podliczanie typów? ???? Nie wiem czy coś przeoczyłem, czy po prostu nie jest napisane i będzie to robione wyrywkowo ;)
Zobaczę jak będzie wyglądać sytuacja u Sumady90. Ewentualnie sam zajmę się tabelką jak będzie akurat taka potrzeba. Tutaj nie ma żadnego problemu.

Chciałbym, żeby pierwsza aktualizacja pojawiła się np. po 2 kolejce 1 fazy grupowej (czyli po środowych spotkaniach). Kolejna aktualizacja po całej fazie grupowej.

Myślę, że powinno wam to pasować. Będą też na bieżąco doliczane punkty za SKŁAD.

Proszę o poprawienie mecz Chiny - Egipt, oczywiście Chiny (-1,5 seta), kurs i bukmacher bez zmian
Poprawione.

Poprawione.

Z 46

zur555

Użytkownik
Co ile spotkań/dni będziecie robić podliczanie typów? ???? Nie wiem czy coś przeoczyłem, czy po prostu nie jest napisane i będzie to robione wyrywkowo ;)
Ja tak z nudów w nocy miałem zamiar podliczyć ale widzę ze strona mistrzostw to katastrofa i nie ma statystyk kto ile pkt w meczu zdobył. Dla mnie to kompromitacja ludzi którzy odpowiadają za stronę mistrzostw,.

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Ja tak z nudów w nocy miałem zamiar podliczyć ale widzę ze strona mistrzostw to katastrofa i nie ma statystyk kto ile pkt w meczu zdobył. Dla mnie to kompromitacja ludzi którzy odpowiadają za stronę mistrzostw,.
No właśnie dzisiaj coś się popsuło.
Wczoraj do większości spotkań były dołączone takie trochę marne statystyki, ale z ilością punktów w ataku, bloku i w zagrywce.

Szkoda, że to wszystko pozmieniali, bo np. podczas Ligi Światowej czy WGP to wszystko jest czytelnie i bardzo dobrze wygląda. Plus zawsze są dosyć szybko statystki z każdego spotkania.

Zrobione. Chyba dobrze ;)

Dopisane.

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Pierwsze trzy dni podliczone (sobota, niedziela, poniedziałek). Jutro podliczę (wtorek) i wieczorkiem szybko (środę) i wtedy jakoś niedługo pojawi się tabelka po 2 kolejkach 1 fazy grupowej.
Przy okazji sprawdzajcie czy nigdzie nie ma błędów w podliczeniach. Trochę typów jest, więc niewykluczone, że gdzieś tam się machnąłem.
Zgłaszajcie wszelkie błędy najlepiej w tym temacie.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Dla wszystkich uczestniczących małe ogłoszenie.
Podczas wstawiania typów numerujcie je. Każdy pierwszy typ danego dnia niech ma numer 1. i kolejno 2., 3. itd. Nie ma sensu pisać przykładowo dnia trzeciego, że typ jest 10(bo tyle user podał typów od początku trwania konkursu). To wszystko i tak jest liczone, a jeśli widzę, że ktoś podał daną liczbę typów w poście to wszystko idzie dużo sprawniej. Jeśli ktoś podaje typy w dwóch lub wiecej postach jednego dnia to należy dalej numerować swoje typy.

Przykładowo:
Pierwszy post
1. XXX-YYY
2. XXX-YYY
Drugi post tego samego dnia
3. XXX-YYY
4. XXX-YYY itd.

Dzięki z góry za dostosowanie się. ????

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Pierwsze dwie kolejki pierwszej fazy grupowej podliczone!

Z racji tego, że dopiero niedawno pojawiły się wszystkie statystyki (w końcu!!!) na oficjalnej stronie Mistrzostw Świata to punkty za &quot;SKŁAD&quot; policzę dopiero jutro rano.

Jeszcze zobaczymy czy Sumada90 wrzuci samą punktację za typy bieżące po 2 kolejkach, czy jednak już z punktami za &quot;SKŁAD&quot;.

Przy okazji sprawdzajcie czy gdzieś się nie machnąłem w podliczeniach. Sporo typów, sporo uczestników, więc naprawdę mogło się gdzieś zdarzyć.

Zgłaszajcie tutaj albo na PW!!!

K 40

kris_pl

Użytkownik
Moze mi ktos wyjasnic, co sie dzieje z Vissotto? Postawilem go w moim skladzie jako atakujacego, a Rezende w ogole nim nie gra - sadzilem, ze bedzie glownym atakujacym tak jak to bylo ostatnio, ale trener ciagle gra Wallacem. Jestem zawiedziony, przed Mistrzostwami nie bylo zadnego info, ze Vissotto ma kontuzje czy cos w tym stylu ..

K 40

kris_pl

Użytkownik
No mnie to wlasnie dziwi - Vissotto ma wieksza sile ataku, jest wyzszy i bardziej doswiadczony. Ponadto troche to glupie, ze mamy zgadywac kto bedzie gral w pierwszym skladzie, a jak sie ktos pomyli to traci fure punktow, bo trener sobie innego rownie dobrego zawodnika wybral.
Tutaj jeden z siatkarzy ZAKSY stawial na Vissotto m.in.: http://www.siatkarskiportal.pl/portal/2014/08/29/dominik-witczak-mistrzostwa-bez-czarnego-konia/
Który z atakujących biorących udział w tych mistrzostwach będzie najlepszym?
- To będzie zależało od całej drużyny, bo można być liderem, ale bez zespołu daleko nie zajdziesz. Mam nadzieję, że będzie to Mariusz Wlazły, ale mocny będzie też Zajcew. Pokazywał niejednokrotnie, że jest absolutnym liderem Włochów w zdobywaniu punktów, szczególnie z wysokich piłek. Potrafi wykorzystać swoje parametry, bo łapie piłkę naprawdę wysoko, umie obić blok, jest kompletny. Obok niego może Vissotto, może Pawłow?

crisoo 398

crisoo

Użytkownik
Wiesz no, ja też popełniłem dwa błędy w swoim składzie, ale nie ma co się załamywać. Wszystko da się odrobić na poprawnych typach, także głowa do góry ;)
A wracając do Visotto, to jeszcze nie raz i nie dwa będzie miał okazję zaprezentować się na mundialu, bo Wallace też nie jest jakimś mega stabilnym zawodnikiem.

K 40

kris_pl

Użytkownik
Dzieki za slowa otuchy - po prostu jestem w szoku, bo teraz jak ogladam sobie np. z powtorki mecz Brazylia - Niemcy to Wallace mnostwo atakow i zagrywek psul, a Vissotto wszedl na 1 akcje w tym meczu (w drugim go nie bylo w ogole nawet na lawce, z tego co widze po skladach) i zdobyl 1 punkt atakiem - troche to zbyt malo zbilansowane. Licze, ze Rezende da mu pograc w kolejnych, zeby chociaz zagral z Wallacem po rowno.

Do góry Bottom