Z regulaminu:waldi1979 do kiedy można dodać analizę do wytypowanej 1 kolejki konkursu przed rozpoczęciem 1 spotkania typowanego czy jakoś inaczej?
Dokładnie tak jak napisał kitex ???? tylko trzeba pamiętać, że sam możesz dodać tylko przy podawaniu typów, później trzeba już napisać tu prośbę o dodanie analizy czy analogicznie kuponu.waldi1979 do kiedy można dodać analizę do wytypowanej 1 kolejki konkursu przed rozpoczęciem 1 spotkania typowanego czy jakoś inaczej?
dodaneCześć
Bardzo prosiłbym o dodanie mojej analizy do typów:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/grupa-b-portugalia-hiszpania-maroko-iran.149416/page-4
Przy okazji link do kuponu z fortuny:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE4NTY1NTkxNzgwMTrP15L+xqr/gXOQ3HE=&kind=MAIN
Z góry dzięki i pozdrawiam! ????
Za DW do przerwy są 3 pkt, natomiast 1x2 do przerwy jest 1 pktIle jest punktów za dokładny wynik do przerwy, a ile za 1x2 do przerwy?
Dodany
Nie musi być, to tylko okazja do dodatkowych punktówPany, musi być analiza naskrobana ?
Witam,
Czy można do mojego posta dodać skcreen z kuponu?
fortuna kuponu z minimum dwoma zdarzeniami z danej kolejki Mundialu.
Za kupon za stawkę min. 22PLN otrzymasz 2 punkty bonusowe. Za kupon za stawkę min 11PLN otrzymasz 1 punkty. Do kolejki możesz zgłosić tylko jeden kupon, który należy umieścić podczas oddawania typów w formie screenu lub numeru kuponu (w przypadku podania numeru kuponu należy podać stawkę)"
No tak, nie doczytałem. Zwracam honor. ????Nie poniewaz regulamin się kłania:
"* Dodatkowe punkty można otrzymać poprzezzagranie w fortuna kuponu z minimum dwoma zdarzeniami z danej kolejki Mundialu.
Za kupon za stawkę min. 22PLN otrzymasz 2 punkty bonusowe. Za kupon za stawkę min 11PLN otrzymasz 1 punkty. Do kolejki możesz zgłosić tylko jeden kupon, który należy umieścić podczas oddawania typów w formie screenu lub numeru kuponu (w przypadku podania numeru kuponu należy podać stawkę)"
Zauważyłem pewna niezgodność mianowicie u użytkownika " zibi16" wchodząc w kupon wyskakuje mój ( tylko mi ? ) ponadto otrzymał 2 punkty natomiast przeglądając tutaj temat widnieje jego kupon za 12zł, a wiec powinnien otrzymać tylko 1.dodany
Wszystko jest ok, najpierw podesłał kupon za 10 PLN, napisałem mu, że trzeba minimum za 11 PLN zagrać, żeby dostać 1 pkt, kilka postów niżej napisał, że nie doczytał i podesłał drugi, który zagrał za 100 PLN, dlatego ma 2 pkt.Zauważyłem pewna niezgodność mianowicie u użytkownika " zibi16" wchodząc w kupon wyskakuje mój ( tylko mi ? ) ponadto otrzymał 2 punkty natomiast przeglądając tutaj temat widnieje jego kupon za 12zł, a wiec powinnien otrzymać tylko 1.
Pozdrawiam