No też się zdziwiłem czemu wypłata jest nieaktywna, chociaż już ze 2 razy przekroczony obrót. Zapytałem na chat i mnie oświecili. Okazało się że ten obrót 6x po kursie min 2.00 oznacza nie ako min 2.00, tylko albo singiel (jak grasz singla), albo przynajmniej jedno zdarzenie na kuponie musi mieć kurs 2.00 lub większy. Więc dość trudne te warunki obrotu.Może ktoś z użytkowników, którzy też dostali nagrodę będą mogli mi pomóc? Kurs ako ponad 2 - obrotu nie zalicza, kurs ako z kursem ponad 2 - obrotu nie zalicza, singla z kursem 2.00 zalicza
Pytałem na livechat dlaczego tak jest, to siedziałem tam tylko niepotrzebnie 30 minut, bo nie potrafili mi pomóc i odesłali mnie do administracji naszego forum ????
Przesłałem info do administracji, pewnie niedługo będzie odpowiedź. Akurat w poprzedniej kolejce tylko ty trafiłeś ako, więc powinno pójść sprawnie. W tej przerwie reprezentacyjnej jakoś nastapiła zmiana adminai jednoczesnie opiekuna konkursu i stąd to opóźnienie.Kiedy rozliczenie poprzedniej kolejki?