Jak coś ja chętny, mogę się tym zająćSiema Forumek,
Potrzebujemy chętnych użytkowników do pomocy przy konkursie, podliczanie tworzenie tabeli, zakładanie tematów.
Ktoś chętny? W ramach pomocy sponsor konkursu (Fortuna) zaoferował bonus dla moderatorów.
również mogę pomóc w prowadzeniu konkursuSiema Forumek,
Potrzebujemy chętnych użytkowników do pomocy przy konkursie, podliczanie tworzenie tabeli, zakładanie tematów.
Ktoś chętny? W ramach pomocy sponsor konkursu (Fortuna) zaoferował bonus dla moderatorów.
Chętnie pomogę, jeśli jeszcze jest taka potrzeba.Siema Forumek,
https://forum.bukmacherskie.com/threads/1-kolejka-29-09-01-10-typera-ekstraklasy.148491/page-3#post-6527722Kiedy rozliczenie pierwszej kolejki?
Mój błąd, już poprawiłem, dzięki za zwrócenie uwagi. Pozdrawiam.Chciałbym zwrócić uwagę, że w 1. kolejce podałem typy i według podsumowania w ostatnim poście 1. kolejki mam za nią 30 pkt. Więc w tabelce ogólnej powinienem mieć 52 pkt i wyższe miejsce. Proszę o poprawienie. Dzięki!
sprawdziłem przed chwilą jeszcze raz i wychodzi mi 12, do którego punktu masz zastrzeżenia?witam nie powinienem miec 14 pkt za 3 kolejke a nie 12?