baku193
Użytkownik
Jutro Liga Mistrzów , brak tematów oraz podliczenia sprzed dwóch tygodni.
"Konkurs startuje dnia 13 września 2016 roku i będzie trwał do końca pierwszej fazy grupowej piłkarskiej Ligi Mistrzów."Jutro Liga Mistrzów , brak tematów oraz podliczenia sprzed dwóch tygodni.
To samo pytanie bo skończyła się już 4 kolejka a jednak 3 nie została jeszcze podliczona.kiedy będzie podliczona 3 kolejka ?
Codziennie podaje typy do typów , dnia po prostu nie kopiuje ich do odpowiednich działów,ale chyba nie można powiedzieć że nie ma mnie na forum lub że nie jestem aktywny skoro ode mnie codziennie minimum 1 typ wpływa na forum, co nawet widać po ilośc napisanych postów....3 i 4 kolejka podliczona.
Z uwagi na brak aktywności w działach:
Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie lub/i Pozostałe Sporty - Typy Bukmacherskie nagrodę otrzyma tylko jedna osoba. Pozostałe osoby mają nagrody "zawieszone" na okres trwania konkursu. Jeśli do tego czasu Wasza aktywność nie wzrośnie w w/w działach to nagrody przepadną lub otrzymają kolejne osoby z trafionym AKO (pod warunkiem aktywności na forum )
Jesteś aktywny w TD, bo jest szansa wygrać chajs. Tak samo w konkursach. Chyba nie problem ten post z TD skopiować do działu sportowego? Chyba nie problem to po prostu dyskutowanie z innymi graczami na temat typów/analiz?Codziennie podaje typy do typów , dnia po prostu nie kopiuje ich do odpowiednich działów,ale chyba nie można powiedzieć że nie ma mnie na forum lub że nie jestem aktywny skoro ode mnie codziennie minimum 1 typ wpływa na forum, co nawet widać po ilośc napisanych postów....
Miło by było dostać jakąś odpowiedź na zadane pytanie...Witam w 3 kolejce we wtorek trafiłem ako 11,53 czemu nie jestem uwzględniony ?
Tylko w którą niedzielę? ;>W niedziele będą wyniki za 5 i 6 kolejkę plus informacje kto otrzyma nagrody, a kto nie.