Przykro mi, ale za tę kolejkę, tak jak napisałem Ci na PW masz -1200. Czekamy nawet do tygodnia na podliczenie wyników. A u Ciebie i 2-3 innych osób to trwało i trwało. Ty właściwie w końcu w ogóle nie podliczyłeś tego. Wytkniesz mi pewnie to, że jestem niesłowny, ale pisząc "Macie na razie słowne ostrzeżenie, za to, że nie podliczyliście typów." dotyczyło "Więc podsumowując - podliczcie tę kolejkę do jutra do 20:00 maksymalnie". Gdybyś podał wynik do tego czasu, pozostałoby słowne ostrzeżenie, ale nie podałeś więc jest -1200.
Nie robię tego ze złośliwości, ale jakieś zasady muszą być. Ile to roboty podliczyć swoje 12 typowań? Są osoby co od razu, albo na drugi dzień już mają policzone. Nie może być tak, że ktoś sobie w niedzielę zatypuje, zobaczy, że mu nie weszło i sobie olewa podliczenie.
I powtarzam, nie robię tego ze złośliwości, ale najpierw przedłuża się aż każdy poda swój wynik, później muszę się wręcz prosić na PW o listę loginów do wypłaty nagród, a
forBET ma swoje wymagania i chce żeby ten
konkurs miał płynność.
Nawet jak ktoś ma kilka tysięcy jednostek w plecy w tabeli głównej, to w każdej kolejce ma szansę na 50, 30 albo 10 PLN za dobry wynik. A jeszcze trochę rundy zasadniczej pozostało.