Witam, czy ma ktoś z Was nagrany jakiś mecz z tegorocznego playoff?? Najlepiej półfinały, ale innymi też nie pogardzę ???? Oczywiście pokryje wszelkie koszty (oczywiście w ramach zdrowego rozsądku ???? ))
Jak wiadomo przerwa w sezonie trwa.Na oknie transferowym wieeele ciekawego sie dzieje. I związku z tym mam pewne pytanie. Czy ktoś z zainteresowanych pomógłby mi w redagowniu ewentualnie w odświeżaniu niusów okna transferowego ? Kapka tego jest , a pisanie sam do Siebie bądź do jednej osoby nie uważam za potrzebne.
Tak więc ? Który się rwie ? :]
Jako nowopowstały temat. Najlepiej przyklejony , i widoczny.Chociaż przy tak niskiej popularności w przerwie sezonowej , to i tak ten temat byłby najbardziej i najczęściej oglądanym tematem w dziale MLB
nie w tym sęk że wszystkie transfery masz na ESPN bo defacto to jest na każdej obszerniejszej stronie z MLB ( w niektórych z analizami ) ale chodzi mi bardziej o to aby przedstawić która drużyna zyskała najbardziej na tych roszadach , która pozyskała na transferach czy chodzby pokazać kto zaczyna się bardziej liczyć w nowym sezonie.
No ale z tego co widze nie ma zainteresowanych tak więc... nie ważne.
Zresztą jeżeli jest ktoś zainteresowany, to sam we własnym zakresie poczyta informacje go interesujące. Tymbardziej, że tutaj nie ma zbyt dużej liczby entuzjastów tego sportu.
Witam wszystkich.
Mam jedno zasadnicze pytanie...
Czy wiecie moze czy bedzie mozna obstawiac u buków mecze sparingowe, towarzyskie, które zaczną sie za kilka dni. Czy buki dadzą kursy dopiero jak liga wystartuje dopiero w kwietniu . . .
Bo sam osobiście jeszcze nie widziałem zadnych ofert u buków internetowych
Za odpowiedź z góry dziekuje.
Pozdrawiam ;-)
No i tak jak myślałem, sparingów chyba nie bedzie można obstawiać.
Zostały już tylko 2 dni do rozpoczęcia meczy, a żaden z buków nie ma tego w ofercie.
Nawet w sportingbet i pinnacle nie ma.
Są zdarzenia na to kto wygra poszczególną dywizje, lub cały sezon, ale to mnie narazie nie interesuje . . . ;-)