>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, opinie, sugestie dotyczące MLB

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
jaki jest najlepszy dzień do typowania (tak zeby trafic 7 wybranych meczów), thx
Niestety nie ma złotego środka na typowanie MLB.W sumie MLB jest bardzo trudne do typowania.Trafić natomiast ,aż 7 meczy to dopiero sztuka jakiej mało kto potrafi.

J 0

jarkwas

Użytkownik
Witam, zaznaczam ze zupełnie nie znam się na MLB ale zainteresowała mnie jedna rzecz.Dlaczego druzyny ktore potrafily 2 razy pod rząd wygrać z tym samym przeciwnikiem w kolejnym meczu są uznawane za słabsze? Przyklad:
21/06-08 MLB New York Yankees vs. Cincinnati Reds 0:6 21/06-08 MLB New York Yankees vs. Cincinnati Reds 2:4
kurs na CINCINNATI 2.7

22/06-08 MLB Philadelphia Phillies vs. Los Angeles Angels 2:6 21/06-08 MLB Philadelphia Phillies vs. Los Angeles Angels 1:7
kurs na LA 2.4
Mozna znalesc dużo takich spotkań. Proszę o rozwianie moich wątpliwości. ????

matelin 0

matelin

Użytkownik
W MLB większość zależy od wybranego na dany mecz pitchera (czyli miotacza). Praktycznie to zawsze od jego formy uzależnione są kursy, a nie od statystyki win/lose danej drużyny.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
znacie jakies &quot;cfane&quot; sposoby, albo moze systemy ktore przynosza zyski w 80-90%
nie chodzi mi tutaj np o progresje tylko cos innego, moze zauwazyliscie jakies roznice kursow albo cos.
Ja od 2 dni tak dobrze obserwuje MLB i zaczelem prowadzic po swojemu statystyki. Narazie wyglada to dosc obiecujaco ale to dopiero 2 dni wiec musze poczekac co najmniej z tydzien. Jezeli bedzie sie to oplacalo to przedstawie to tutaj. Jak znacie jakies systemy to napiszcie tez ;)

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Granie na porazki wielkich faworytow - NYY , Boston etc.
Kursy zawsza spore. Sam testowalem na sucho.
Dobre sa amerykanskie buki i tam gdzie są alternatywne handi- Pinnacle tec.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Granie na porazki wielkich faworytow - NYY , Boston etc.

Kursy zawsza spore. Sam testowalem na sucho.

Dobre sa amerykanskie buki i tam gdzie są alternatywne handi- Pinnacle tec.
wlasnie tez to testuje od 2 dni...porazki faworytow to moze byc oplacalne ale jak mowie trzeba bedzie to troche dluzej poobserwowac

P.S. wiecie moze czemu wczoraj i dzisiaj narazie nie ma oferty U/O na mecz BAL-CHC ??

vader 2,8K

vader

Forum VIP
wlasnie tez to testuje od 2 dni...porazki faworytow to moze byc oplacalne ale jak mowie trzeba bedzie to troche dluzej poobserwowac
P.S. wiecie moze czemu wczoraj i dzisiaj narazie nie ma oferty U/O na mecz BAL-CHC ??
Sorki ale taka mała uwaga... Testujesz coś od 2 dni. Żeby zaobserwować dobrze jakieś zależności to jeden cały sezon jest mało...
BigPapi coś chyba może o tym powiedzieć. Obserwuje MLB od lat.
A tak w ogóle jeśli ktoś już znalazł &quot;sposób&quot; gry MLB to myślisz, że się podzieli tym?

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Sorki ale taka mała uwaga... Testujesz coś od 2 dni. Żeby zaobserwować dobrze jakieś zależności to jeden cały sezon jest mało...

BigPapi coś chyba może o tym powiedzieć. Obserwuje MLB od lat.
A tak w ogóle jeśli ktoś już znalazł &quot;sposób&quot; gry MLB to myślisz, że się podzieli tym?
to racja nalezy obserwowac dlugie lata ale kiedys trzeba zaczac to robic ????
a co do podzielenia sie to czemu by nie?? przeciez ogrywamy bukow a nie siebie nawzajem wiec nic w tym nie tracisz ????

a oferta faktycznie pojawila sie ale dosyc późno :/

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
znacie jakies &quot;cfane&quot; sposoby, albo moze systemy ktore przynosza zyski w 80-90%
nie chodzi mi tutaj np o progresje tylko cos innego, moze zauwazyliscie jakies roznice kursow albo cos.
Ja od 2 dni tak dobrze obserwuje MLB i zaczelem prowadzic po swojemu statystyki. Narazie wyglada to dosc obiecujaco ale to dopiero 2 dni wiec musze poczekac co najmniej z tydzien. Jezeli bedzie sie to oplacalo to przedstawie to tutaj. Jak znacie jakies systemy to napiszcie tez ;)
popatrz na wagerline.com na liderów rankingu MLB, jakie mają kolosalne zyski, jak troche pogłówkujesz to zoabczysz jaką &quot;taktyką&quot; grają

pozdr,

wmessing 0

wmessing

Użytkownik
Ja od 2 dni tak dobrze obserwuje MLB i zaczelem prowadzic po swojemu statystyki. QUOTE]

@szymonbee:
naprawde musisz uwazac z tymi 2 dniami.
popatrz:
jakas podpucha bukow, albocos? Nie, 2,55 wpadal ze az glowa boli:

i dalej:

To troche &quot;krancowy&quot; przyklad, ale jest wiele podobnych... czas robi swoje.
Pozdrawiam fanow MLB! To piekna gra! Ja na przyklad gram - dla przyjemnosci! :jezora:

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
wmessing prowadzisz jakies statystyki?? bo widze ze masz troche podobne jak ja tylko chyba nie wszystko...

mam pytanie: da sie gdzies sprawdzic jakie byly wczoraj kursy na MLB?? wiem ze kazdy buk ma inaczej ale mniejwiecej chociaz??

C 0

cerberek

Użytkownik
Zacząłem się interesować MLB od nie dawna i mam kilka pytań odnośnie zasad tej gry a których nie ma w regulaminie i byłbym wdzięczny za odpowiedz.
1.Każda drużyna 3 mecze pod rząd z tą samą drużyną.i co dalej wygrywa ten co wygra dwa mecz czy co??
2.Czy jest podział na cześć zasadniczą i play off??
3.Często widzę ze jednego dnia drużyna wygrywa 11:0 a drugiego dnia przegrywa z tą samą drużyną 6:3.czy to wynika poprostu z takiego dnia czy jakieś rozsady zawodników??

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
1. gra sie 3 mecze i kazde zwyciestwo/porazka liczy sie osobno. Z tego co wiem to graja tak dlatego ze ogolnie w calej lidze trzeba rozegrac wiele meczy a dzieki temu musza mniej podrozowac bo zaliczaja od razu za jednym razem 3 mecze

2. zwyciescy (albo 2 pierwsze teamy - nie jestem pewny) poszczegolnych grup (zachodnia, wschodnia i centralna AL i NL) graja potem w playoff

3. wyniki zaleza w duzej mierze od pitchera (miotacza) a w kazdym meczu jest inny, czyli nie ma czegos takiego ze ten sam miotacz gra np 2 cale mecze pod rzad. Sklad calej drozyny tez chyba sie troche zmienia bo rozne kontuzje itd.

Nie jestem ekspertem w tych sprawach ale mam nadzieje ze udzielilem ci dobrych odpowiedzi ???? jak nie to mnie poprawcie ????

coby182 0

coby182

Użytkownik
A ja mam pytanie, o co chodzi z tym &quot;starting pitchers&quot;? Baseballem sie nie interesuje, ale musze wiedziec, bo gram pewnym systemem. To jakis warunek jest? , ze oni musza rozpoczac gre? Co sie stanie jesli tego nie zrobia i jak czesto sie to zdarza, a moze o cos innego chodzi?
Tutaj taki przyklad podaje:
Baltimore Orioles - Kansas City Royals
Starting Pitchers: Brian Burres - Zach Grienke

S 0

shown

Użytkownik
A ja mam pytanie, o co chodzi z tym &quot;starting pitchers&quot;? Baseballem sie nie interesuje, ale musze wiedziec, bo gram pewnym systemem. To jakis warunek jest? , ze oni musza rozpoczac gre? Co sie stanie jesli tego nie zrobia i jak czesto sie to zdarza, a moze o cos innego chodzi?
Tutaj taki przyklad podaje:
Baltimore Orioles - Kansas City Royals
Starting Pitchers: Brian Burres - Zach Grienke
Jeśli stawiasz i masz podanych starting pitchers to muszą oni rozpocząć, jeśli nie rozpoczną to masz zwrot. Czasami się zdarza że zaczynają inni pitcherzy lecz raczej sporadycznie.

K 0

komorokoro

Użytkownik
Jeśli stawiasz i masz podanych starting pitchers to muszą oni rozpocząć, jeśli nie rozpoczną to masz zwrot. Czasami się zdarza że zaczynają inni pitcherzy lecz raczej sporadycznie.
W niewielu bukach są zwroty
W porządnych jest wybór czy ma być z podanymi SP, jednym czy żadnym czyli action

wmessing 0

wmessing

Użytkownik
wmessing prowadzisz jakies statystyki?? bo widze ze masz troche podobne jak ja tylko chyba nie wszystko...

mam pytanie: da sie gdzies sprawdzic jakie byly wczoraj kursy na MLB?? wiem ze kazdy buk ma inaczej ale mniejwiecej chociaz??
Przepraszam Cie, dopiero teraz przeczytalem...
Tu masz 28.06.2008:
Data Czas DOM WYJAZD Punkty Kurs/Dom Kurs/Wyjazd Typ

28.06.2008 01:05 Cleveland Indians Cincinnati Reds 06:00 1,45 2,55 1
28.06.2008 01:05 Detroit Tigers Colorado Rockies 07:01 1,75 1,95 1
28.06.2008 01:05 Pittsburgh Pirates Tampa Bay Devil R. 05:10 2,3 1,55 2
28.06.2008 01:07 Toronto Blue Jays Atlanta Braves 00:04 1,75 1,95 2
28.06.2008 01:10 Florida Marlins Arizona Diamondb. 03:01 1,8 1,9 1
28.06.2008 01:35 Washington Nation. Baltimore Orioles 04:02 1,95 1,75 1
28.06.2008 02:05 Houston Astros Boston Red Sox 01:06 2,2 1,6 2
28.06.2008 02:05 Texas Rangers Philadelphia Phillies 08:07 1,85 1,85 1
28.06.2008 02:10 Kansas City Royals St. Louis Cardinals 07:02 1,75 1,95 1
28.06.2008 02:10 Minnesota Twins Milwaukee Brewers 07:06 1,75 1,95 1