wlasnie tez to testuje od 2 dni...porazki faworytow to moze byc oplacalne ale jak mowie trzeba bedzie to troche dluzej poobserwowacGranie na porazki wielkich faworytow - NYY , Boston etc.
Kursy zawsza spore. Sam testowalem na sucho.
Dobre sa amerykanskie buki i tam gdzie są alternatywne handi- Pinnacle tec.
Sorki ale taka mała uwaga... Testujesz coś od 2 dni. Żeby zaobserwować dobrze jakieś zależności to jeden cały sezon jest mało...wlasnie tez to testuje od 2 dni...porazki faworytow to moze byc oplacalne ale jak mowie trzeba bedzie to troche dluzej poobserwowac
P.S. wiecie moze czemu wczoraj i dzisiaj narazie nie ma oferty U/O na mecz BAL-CHC ??
to racja nalezy obserwowac dlugie lata ale kiedys trzeba zaczac to robic ????
popatrz na wagerline.com na liderów rankingu MLB, jakie mają kolosalne zyski, jak troche pogłówkujesz to zoabczysz jaką "taktyką" grająznacie jakies "cfane" sposoby, albo moze systemy ktore przynosza zyski w 80-90%
nie chodzi mi tutaj np o progresje tylko cos innego, moze zauwazyliscie jakies roznice kursow albo cos.
Ja od 2 dni tak dobrze obserwuje MLB i zaczelem prowadzic po swojemu statystyki. Narazie wyglada to dosc obiecujaco ale to dopiero 2 dni wiec musze poczekac co najmniej z tydzien. Jezeli bedzie sie to oplacalo to przedstawie to tutaj. Jak znacie jakies systemy to napiszcie tez
znacie jakies "cfane" sposoby, albo moze systemy ktore przynosza zyski w 80-90%
nie chodzi mi tutaj np o progresje tylko cos innego, moze zauwazyliscie jakies roznice kursow albo cos.
Ja od 2 dni tak dobrze obserwuje MLB i zaczelem prowadzic po swojemu statystyki. QUOTE]
@szymonbee:
naprawde musisz uwazac z tymi 2 dniami.
popatrz:
jakas podpucha bukow, albocos? Nie, 2,55 wpadal ze az glowa boli:
i dalej:
To troche "krancowy" przyklad, ale jest wiele podobnych... czas robi swoje.
Pozdrawiam fanow MLB! To piekna gra! Ja na przyklad gram - dla przyjemnosci! :jezora:
http://www.livesports.plwmessing prowadzisz jakies statystyki?? bo widze ze masz troche podobne jak ja tylko chyba nie wszystko...
mam pytanie: da sie gdzies sprawdzic jakie byly wczoraj kursy na MLB?? wiem ze kazdy buk ma inaczej ale mniejwiecej chociaz??
Jeśli stawiasz i masz podanych starting pitchers to muszą oni rozpocząć, jeśli nie rozpoczną to masz zwrot. Czasami się zdarza że zaczynają inni pitcherzy lecz raczej sporadycznie.A ja mam pytanie, o co chodzi z tym "starting pitchers"? Baseballem sie nie interesuje, ale musze wiedziec, bo gram pewnym systemem. To jakis warunek jest? , ze oni musza rozpoczac gre? Co sie stanie jesli tego nie zrobia i jak czesto sie to zdarza, a moze o cos innego chodzi?
Tutaj taki przyklad podaje:
Baltimore Orioles - Kansas City Royals
Starting Pitchers: Brian Burres - Zach Grienke
W niewielu bukach są zwrotyJeśli stawiasz i masz podanych starting pitchers to muszą oni rozpocząć, jeśli nie rozpoczną to masz zwrot. Czasami się zdarza że zaczynają inni pitcherzy lecz raczej sporadycznie.
Przepraszam Cie, dopiero teraz przeczytalem...wmessing prowadzisz jakies statystyki?? bo widze ze masz troche podobne jak ja tylko chyba nie wszystko...
mam pytanie: da sie gdzies sprawdzic jakie byly wczoraj kursy na MLB?? wiem ze kazdy buk ma inaczej ale mniejwiecej chociaz??