Marzy mi się zorganizowanie serii turniejów forumowych na kurniku. Turnieje odbywały by się w czasach 3min 5min 7min - każdy po trzy razy. Mylę, że rozruszało by to forum no i było by formš reklamy :: Co wy na to : :-D
Planujemy od nowego roku trochę rozruszać dział poker m.in poprzez turnieje/ligi pokerowe z nagrodami (ale nie na kurniku, tylko na platformach np. pokerstars).
Dodatkowo zrobimy konkursy związane z prowadzeniem blogów pokerowych.
edit: Przy okazji szukamy jednego lub dwóch moderatorów do działu poker. Informacje na PW.
Proszę mi powiedzieć gdyż zarejestrowałem się do betsafe i nie mam loginu tylko mail. Rozmawiałem na czacie z Panem wiesławem i odpowiedział mi on że teraz nie ma "ksyw" w loginie tylko mail ? Panie Marcinie w takim razie mam podać Maila + nick pokerowy ?
Świetny pomysł z tym turniejem gratki za organizacje i dla zwycięzców ???? czy w niedalekiej przyszłości zamierzacie znów zorganizować turniej bądź ligę??
Wszystko zależy od Was. Jak zwiększycie aktywność na forum, zwłaszcza w dziale poker to ja nie widzę problemów w zorganizowaniu podobnych turniejów czy nawet ligi pokerowej.