>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niezgodności

W 0

wolt

Użytkownik
Witam! w meczu polska-chorwacja mam koncowy wynik 1-1, zas wynik do przerwy 0-0, na koniec mam wpisane przez pomylke, ze bramek bedzie po rowno w obu polowach.mial brany byc pod uwage pierwszy typ wiec oczywiscie taki, ze wiecej bramek padnie w drugiej polowie.prosze o porawienie, moj post to nr 5.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Nie nie, troszkę Ci się pomieszało, pierwszy typ jest brany pod uwagę jest nietrafiony zaś drugi jest niezgodny więc także jest nietrafiony. Chyba sobie nie wyobrażasz że dostaniesz punkty jak jest niezgodne o czym jest jasno mowa w regulaminie. Przypadek nie przypadek twoje typy w tym dniu są niezgodne z regulaminem :!:

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Co sie stalo z moimi wczorajszymy typami (17 czerwca) ? Chcialem sprawdzic przed chwila czy mi weszlo, a okazuje sie ze nie ma mojego postu. Prosze niech ktos to sprawdzi.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Co sie stalo z moimi wczorajszymy typami (17 czerwca) ? Chcialem sprawdzic przed chwila czy mi weszlo, a okazuje sie ze nie ma mojego postu. Prosze niech ktos to sprawdzi.
Sprawdziłem historię tematu i na prawdę, ale z moich informacji wynika, że nie oddałeś typów na ten dzień. Może pomyliłeś się przy wysyłaniu wiadomości i zamiast wyślij dałeś podgląd wiadomości... bo Twojego postu najwidoczniej nie było w tym temacie.

tbm 642

tbm

Forum VIP
UWAGA !!!

Ewentualne poprawki do tabeli należy zgłaszać do 19.06 do godz. 7:00 rano !!! po tym czasie ze względu na dalszy etap rywalizacji nie przyjmuję zgłoszonych poprawek ;)

krzysztopis 0

krzysztopis

Użytkownik
Ktoś usunął moje posty i wkradło się nieporozumienie.

Drugie Spotkanie: Rosja - Szwecja
1. Kto wygra (1x2) ? - 2
2. Wynik do przerwy (1x2) - 2
3. Under 2,5 czy Over 2,5 - Over 2,5
4. Strzelec jednej z bramek - Elmander
5. Dokładny wynik - 1:1
6. Dokładny wynik do przerwy - 1:0
7. W której połowie padnie więcej bramek ? - po równo

W poniższym poście miałem, że będzie Under 0,5 co wynika z poniższych typów. Po za tym miałem X do przerwy. To by było na tyle. Ktoś po prostu nie poprawił. Przepraszam za zamieszanie ale zawsze to jeden punkt więcej.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Krzysztopis Ja usunąłem bo wyraźnie w regulaminie jest napisane nie ma poprawiania typów
jemjogurt poprawione ;)

krzysztopis 0

krzysztopis

Użytkownik
Tam gdzie ty jesteś moderatorem to nie ma poprawiania, bo tylko ty z taką opcją możesz to robić. Świetnie. Tu po prostu w trakcie pisania zmieniłem koncepcję i zapomniałem zmienić. W następnym poście poprawiłem ale spoko...
Jeszcze tylko jedno pytanie. Kiedy będzie ostateczna lista TOP20, która może kontynuować typować?

sutek 79

sutek

Forum VIP
Zachowujesz się nie fair, ponieważ ja poświęcam dużego swojego czasu na konkurs. Nie ma zmian ponieważ było/jest dużo uczestników konkursu i nie ma czasu na zajmowanie się poprawieniem. To jest twój problem jak źle napisałeś, trzeba to robic uważnie. Nie wiem czy mi coś zarzucasz ale nigdy w konkursie nie miałem zamiaru oszukac i nigdy tego nie zrobiłem
Jeżeli nie pasuję Ci moja osoba napisz do administracji
Tabela będzie lada moment

krzysztopis 0

krzysztopis

Użytkownik
Ja doceniam pracę moderatorów ale w kolejnym poście napisałem całą tabelkę od nowa. Wystarczyło spojrzeć. No ale nic. Nie zamierzam awanturować się o jeden punkt. Najgorzej będzie tylko kiedy ten 1 pkt zadecyduje o braku awansu do kolejnego etapu. Pozdrawiam
Edit: Ja rozumiem ale jak innym nie poprawiałem to nie może byc wyjatków

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
w rozliczeniach doszukałem sie wielu błędów ...
Nie są one jednak wielkie i znaczące, bowiem chodzi tu o +/- 1 pkt (głównie +1 pkt)
Rozumiem, że pomylki sie zdarzaja itd ????
Dlatego osobiście obejrzałem 2x wszystkie posty i ...
Głównym problemem (choć on nie ma w ogóle znaczenia) jest moja pkt.
bam14 (ja xD) - ma 9, a nie 10 pkt !
NIe ma jednak zadnej osoby która zgromadzila 9 pkt, wiec tak czy siak wygrałem.

Wole to zgłosic, żeby nie było niedogodności.

ps dzięki za trud włożony w ten konkurs
ps2 uczciwośc jest fajna xD

tbm 642

tbm

Forum VIP
Masz 10 pkt wszystko jest ok. Nie wiem czy bierzesz to pod uwagę, ale za trafienie dokładnego wyniku są 2pkt ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Dane do przelewu nagród będziemy zbierać po zakończeniu konkursu tj. na koniec Euro.

Tymczasem przypomnienie...

UWAGA !!!

Ewentualne poprawki do tabeli należy zgłaszać do 19.06 do godz. 7:00 rano !!! po tym czasie ze względu na dalszy etap rywalizacji nie przyjmuję zgłoszonych poprawek :wink:

Poprawki najlepiej zgłaszać do mnie na priv.

dudasz 1

dudasz

Użytkownik
Mam 64 pkt tak samo jak user erka i Łysy. Dlaczego ja jestem pod nimi, a nie nad (alfabet), czym tu się kierujecie?

Do góry Bottom