>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niezgodności

el_90 0

el_90

Użytkownik
yyy tak mnie to zaciekawilo bo chcialem sobie kursy porownac czy sa az tak wysokie...

Wczoraj, 12:47 #38
Arturro100

Arturro100&#39;s Avatar

1. Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łódź
(połowa / koniec spotkania)
typ:ŁKS(połowa)/ Zagłebie(koniec) @26,00
2.GKS Bełchatów - Lech Poznań
(połowa/koniec spotkania)
typ:Lech(połowa)/ Bełchatów(koniec) @26,00
3.Groclin Grodzisk - Cracovia
typ:Cracovia(połowa)/ Groclin(koniec) @29,00
4. Widzew - Legia
typ:Widzew(połowa)/ Legia(koniec) @26,00
5. Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów
typ:Ruch(połowa)/ Zagłębie(koniec) @26,00
6. Wisła - Odra
typ: Wisła @1,20
dodatkowo: Wisła - Odra 3-0
bramka: Paweł Brożek

I co zobaczylem na bwin?
Nie ma wogole mozliwosci puszczania zakladow typu polowa/koniec meczu...
Wniosek nasuwa sie sam :p

tbm 642

tbm

Forum VIP
Bukmacher Bwin ma w swojej ofercie zakłady połowa/koniec meczu i kursy na takie rozstrzygnięcia faktycznie mają takie kursy ;)

W kwestii poprawek w tabeli, które zgłaszał użytkownik eldarin zostały one już uwzględnione.

damian22stw 0

damian22stw

Użytkownik
sory panowie ale mam pytanko. Chodzi mi o typ kolesia o nicku: Sieku. A dokładniej o 1 mecz z tej kolejki. Widze, ze dostał on punkty ( dokładnie 350) za mecz ŚLĄSK WROCŁAW:ZNICZ PRUSZKÓW. Tylko jestem ciekawy z jakiej okazji, skoro Bwin już od 2 kolejek nie daje do typowania meczy Sląska Wrocław z celów wiadomych większości... tak więc kursy wymyslone. sory ale to jakies nieporozumienie troszke. pozdrawiam

sieku 31

sieku

Użytkownik
nie są wymyślone, w dniu w którym podałem typ kurs na znicz wynosił 4.5
to że go wycofali a u innych buków kursy spadły to nie moja wina - taki atut wczesnego typowania

sieku 31

sieku

Użytkownik
Ponadto mecz ten typowali również koeman66 oraz moderator fabregas, oni też wymyślili sobie kursy?
Miło by było gdybyś przed oskarżaniem kogoś upewnił się że masz ku temu podstawy!
( post do kasacji;P )

tbm 642

tbm

Forum VIP
kursy na mecz Śląsk Wrocław - Znicz Pruszków były wystawione przez bukmachera Bwin ;) Zresztą sam typowałem ten mecz i to w dniu którym był rozgrywany. Tak więc nie ma mowy o wymyśleniu kursu przez użytkownika Sieku ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Podliczaniem mieli sie zajmowac easy i Sutek. Potem doszło do roszady i easy&#39;ego zmienił domeL. Ja miałem liczyc tylko tabele, no ale jak widac zajmuje sie takze i podliczaniem. Szczerze mowiac dzis juz jestem wyczerpany, no ale postaram sie jeszcze szybko podliczyc i zrobic tabele.

Temat konkursowy na 5 kolejke otworze jeszcze dzis badz jutro z rana.

edit TBM: jednak musze Was przeprosic... nie dam rady podliczyc typów, bo mam gorączkę ;/ jak ktorys z moderatorów podliczajacych typy je podliczy, to tabela po 4 kolejkach bedzie w sobote.

arekc84 0

arekc84

Użytkownik
Witam wszystkich
jestem tu poraz pierwszy na tym forum i pytam sie czy moge jeszcze dołączyć do konkursu? przeczytałem regulamin mam konto w Biwin lecz pod innym nickiem i jest dokładnie 8 kolejek do końca ????

C 0

chicken

Użytkownik
Panowie admini, zglosilem sie jakis czas temu do konkursu champions league, ale wiadomo ze byly problemy z wejsciem na strone dla uzytkownikow netii. Zostalem wyrzucony z turnieju i oznacza to ze trafilem na czarna liste, z czego wynika ze nie moge brac udzialu w rzadnym innym turnieju. Wina nie lezy po mojej ani waszej stronie ze nie wziolem udzialu w turnieju, dlatego prosilbym o usuniecie z czarnej listy, bo w innym wypadku nie moge brac udzialu w zadnym konkursie na forum. Moge oczywiscie zalozyc sobie nowy nick, bo mam zmienne IP no ale po co mamy sobie utrudniac zycie.
powinieneś napisać to w innym dziale
domel

C 0

chicken

Użytkownik
W takim razie gdzie mam takie rzeczy pisac?? :-| Zeby sie nie okazalo po calym konkursie ze nie moglem brac w nim udzialu. Albo powiedzcie juz ze to byla moja wina, albo zrobcie cokolwiek ???? Wiem ze jedna osoba miala taki sam problem i zostala wypisana z czarnej listy (przynajmniej tak napisal mod), ale jak napisalem w tamtym temacie ze tez mialem taki problem, to juz od kilku dni nikt nie odpisuje :zoltakartka:

sieku 31

sieku

Użytkownik
hmmmm TMB jest chory ale coś mi się wydaje że reszta modów olała podliczanie typów?
Chłopaki, tabela mobilizuje i urzeczywistnia rywalizację...

Do góry Bottom