>>>ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 600 ZŁ NA START! <<<<
>>> ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ ZE ZWROTEM NA KONTO GŁÓWNE! <<<

Pytania/niezgodności/propozycje

staszi 0

staszi

Użytkownik
Dołączył
10/2006
Posty
151
no to ja mam pytanko.
Czy jesli zarejestruje sobie wiecej niz 3 konta bossmedia, tzn. 3 na swoim kompie i powiedzmy 2 u znajomego i bede gral na wszystkich u siebie pozniej bo podobno jest taka mozliwosc to grozi to zamknieciem ktoregos z kont, czy na legalu mozna tak grac?
Ja mam 6 kont i zadnych problemow na razie nie bylo, bo niby czemu mialyby byc ?;)
 
K 0

kacper21pl

Użytkownik
Dołączył
06/2007
Posty
181
niby z jednego kompa mozna zalozyc 3, dalej trzeba kombimowac. Pojawil sie czlowiek z celeb poker to wole sie upewnic i nie ryzykowac np naglym zamknieciem ktoregos z nich.
 
celebpoker_pl 0

celebpoker_pl

Użytkownik
Dołączył
10/2007
Posty
35
Witam,

Hmm... jakby tu odpowiedzieć. Oficjalnie mozna miec 3 konta i tej wersji ja się będę trzymał choć wiem, że gracze robią tak jak napisałeś i problemów nie ma. Jednak jeśli coś takiego ma miejsce w razie wykrycia ... &quot;reklamacji nie uwzględnia się&quot; ????

Co do samego turnieju, jest już widoczny w lobby w zakładce Private. Pula to 150€ co w sumie jest więcej niż 200$.
Gdyby ktoś nie widział tego turnieju proszę o kontakt na [email protected]

Rejestrować jeszcze się nie można, turniej jest na hasło i właśnie dopinamy jak będzie ono rozsyłane.

pozdrawiam

Darek
 
K 0

kacper21pl

Użytkownik
Dołączył
06/2007
Posty
181
Witam,

Hmm... jakby tu odpowiedzieć. Oficjalnie mozna miec 3 konta i tej wersji ja się będę trzymał choć wiem, że gracze robią tak jak napisałeś i problemów nie ma. Jednak jeśli coś takiego ma miejsce w razie wykrycia ... &quot;reklamacji nie uwzględnia się&quot; ????
No to beda problemy w razie wykracia czy nie bo troche sam sobie zaprzeczyles. Moze inaczej zapytam, czy otwierajac kolejne konta ryzykuje utrata kasy z ktoregos z nich i kto to moze wykryc jesli support jednego z klientow bossmedia mnie poinformowal o takiej mozliwosci rejestracji w pracy albo u kolegi
 
celebpoker_pl 0

celebpoker_pl

Użytkownik
Dołączył
10/2007
Posty
35
Witam,

Nie słyszałem o przypadku zablokowania konta jeśli miał się ich więcej niż 3 ale nie mówię, że Boss tego nie może zrobić. Rejestrując tak robisz to na własne ryzyko.

pozdrawiam

Darek
 
staszi 0

staszi

Użytkownik
Dołączył
10/2006
Posty
151
Witam,

Nie słyszałem o przypadku zablokowania konta jeśli miał się ich więcej niż 3 ale nie mówię, że Boss tego nie może zrobić. Rejestrując tak robisz to na własne ryzyko.

pozdrawiam

Darek
Troche nielogiczne dla mnie, gdyby np. Celeb Poker zablokowal mi konto tylko dlatego, ze mam jeszcze 5 kolejnych w innych pokerroomach. Rozumiem, gdybym mial 3 konta w samym Celeb, ale w innych firmach ? Co to kogos obchodzi...
 
celebpoker_pl 0

celebpoker_pl

Użytkownik
Dołączył
10/2007
Posty
35
Witam,

Ponieważ wszystkie poker roomy działają na tej samej platformie Bossmedia i tak naprawdę to tam otwierasz konta a nie de facto w Celebpoker. Także to właśnie Boss może ewentualnie zablokować konto.

pozdrawiam

Darek
 
M 0

mkiller

Użytkownik
Dołączył
05/2007
Posty
278
Miasto
NS
czy turniej widnieje w lobby pod nazwa FreerollBukmacherski? Jesli tak to start turnieju jest przewidziany na godzine 20 a nie na 18 jak bylo podawane w temacie z zapisami.
 
mazaq 901

mazaq

Forum VIP
Dołączył
11/2005
Posty
2225
9 osoób zarejestrowanych ????


ja mam : multi tourneys -&gt; private.
może reinstall poomoze ?
 
spirol 30

spirol

Użytkownik
Dołączył
11/2006
Posty
545
ja turniej widze i sie zapisalem a ci ktorzy go niewidza toodinstalujcie , pozniej usuncie ciasteczka a najlepiej zrejestru wszytsko co ma zwaizek z celeb poker i odnowa zainstalujcie, powinno pomoc