>>>ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 600 ZŁ NA START! <<<<
>>> ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ ZE ZWROTEM NA KONTO GŁÓWNE! <<<

Pytania/niezgodności/propozycje

al_capone 26,1K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Dołączył
10/2005
Posty
11714
Miasto
Chicago
W tym temacie jak nazwa wskazuje możecie zadawać pytania oraz zgłaszać niezgodności czy sugestie

Pozdrawiam
 
staszi 0

staszi

Użytkownik
Dołączył
10/2006
Posty
151
Pomozcie mi: pokerroom CelebPoker ma oprogramowanie Boss Media, ja mam juz 3 aktywne konta w innych pokerroomach, ktore tez korzystaja z software&#39;u tej firmy i nie moge sie zarejestrowac w Celeb, poniewaz prawdopodobnie tak jest w regulaminie Boss Media, ze mozna miec najwiecej 3 aktywne konta. Czy ktos z Was tez tak ma, tzn. czy to prawda, a jesli tak, to jak to obejsc ? Przeciez to bez sensu..., powiedziano mi, ze jesli chce sie zarejestrowac w CelebPoker, to musze wymazac swoje dane w innym pokerromie Boss Media. Probowalem w Bet at home, ale oni mowia, ze nie sa w stanie tego zrobic, bo moje dane i tak sa w Boss Media zapisane i tak..., co mam robic ? Z gory dzieki !
 
K 0

kacper21pl

Użytkownik
Dołączył
06/2007
Posty
181
mozesz sciagnac soft i zalozyc konto na innym kompie np. u jakiegos znajomego albo w pracy. nie prubowalem jeszcze ale dostalem takie info od supportu jednego z pokerromow bossmedia
 
bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Dołączył
04/2006
Posty
1255
Miasto
stad...
Ja bym proponował ten turniej rozegrać dzień wcześniej, gdyż równocześnie z nim odbywać się będzie turniej reprezentacji forów, na i4poker, a my przecież zgłosiliśmy tam trzy drużyny. Dużo osób grałoby na dwa turnieje naraz, co może nie przełożyć się na wyniki. :p
 
M 0

mkiller

Użytkownik
Dołączył
05/2007
Posty
278
Miasto
NS
jestem za propozycja Bananqa, piatek bylby duzo lepszym terminem niz sobota, granie 2 fajnych turow na raz moze znaczaco odbic sie na wynikach i4poker challenge :wink:
 
mazaq 901

mazaq

Forum VIP
Dołączył
11/2005
Posty
2225
Przecież granie dwóch stolików na raz to nie jest żaden problem (tak mi się wydaje ???? ).
Co do oprogramowania BossMedii - idź do kafejki bądź do kumpla i załóż konto, a w domu się logujesz bez problemu.
Pozdrawiam.
 
Q 0

quest

Użytkownik
Dołączył
12/2006
Posty
78
to kiedy wkoncu odbedzie sie ten turniej ? dzisiaj, 20 czy tak jak w regulaminie jest napisane 21 pazdziernika ?
 
amigo 0

amigo

Użytkownik
Dołączył
06/2006
Posty
64
dlaczego turniej nie odbędzie się dzisaj o 20?
i dlaczego tak późno dowiadujemy się o jego przełożeniu?
 
al_capone 26,1K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Dołączył
10/2005
Posty
11714
Miasto
Chicago
Gdyż pokeroom zmieniał walutę z dolarów na euro. Pula nagród więc wynosi 150 euro. Później poprawie i napisze rozłożenie puli nagród.
A to, że późno napisałem o tym to tylko i wyłącznie moja wina. Za dużo w ostatnim czasie mam na głowie i po prostu nie zauważyłem maila w skrzynce.
Pozdrawiam
 
M 0

mkiller

Użytkownik
Dołączył
05/2007
Posty
278
Miasto
NS
nie widzicie turnieju dlatego, poniewaz macie sciagniete angielskie lobby. mialem taka sama sytuacje niedawno, gdy nie moglem zarejestrowac sie u siebie na kompie do turnieju. radze zainstalwoac soft z polskiej strony celebpoker. pozdro
 
popek1990 0

popek1990

Użytkownik
Dołączył
11/2005
Posty
336
Miasto
Babilon
wczesniej mialem zainstalowany soft angielski teraz mam niby z polskiej ale nadal mam wszystko po angielsku wydaje mi sie ze to jest zapisane w logach gdzies Co teraz bardzo chcialbym dzisiaj zagrac w tym turnieju . Moze niech ktos da link skad sciagal sciagne przeinstaluje i sie zobaczy . Moze ktos widzi tego tura na angielskim sofcie ?? ????????????
 
celebpoker_pl 0

celebpoker_pl

Użytkownik
Dołączył
10/2007
Posty
35
Witam

W końcu udało mi się zarejestrować. Proszę o wszelkie uwagi, będe odpowiadał na bieżąco.

popek1990 soft jest po angielsku nawet jak pobierzesz go z polskiej strony, na razie lobby nie jest przetłumaczony na polski , podaj mi swój PIN sprawdzę czy wszystko z Twoim kontem jest ok

turniej, będzie 20-ego, sądze że jutro max pojutrze będzie widoczny w lobby

pozdrawiam

Darek
 
K 0

kacper21pl

Użytkownik
Dołączył
06/2007
Posty
181
no to ja mam pytanko.
Czy jesli zarejestruje sobie wiecej niz 3 konta bossmedia, tzn. 3 na swoim kompie i powiedzmy 2 u znajomego i bede gral na wszystkich u siebie pozniej bo podobno jest taka mozliwosc to grozi to zamknieciem ktoregos z kont, czy na legalu mozna tak grac?