bam14
Forum VIP
poprawione.Wisła i Legia powinny być na remis w
przy Handicapie, prosze o poprawe jesli to możliwe
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=34266&page=19
poprawione.Wisła i Legia powinny być na remis w
przy Handicapie, prosze o poprawe jesli to możliwe
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=34266&page=19
Decyzja podjęta czyli teraz osoba prowadząca CL będzie musiała potwierdzić następną decyzję a mianowicie że zwycięzcą Grupy C został user Belchior89 a nie prof. Mają taką samą liczbę punktów (12) ale sumę trafionego AKO zdecydowanie wyższe ma Belchior89. prof 55,12 - Belchior89 114,2Juan Antonio podał typy wczesniej najwidoczniej wiedząc że nie będzie mial jak podac typów więc podał je w jednym poście.
Pojedynek 6kolejki LM z profem wygrał 4,00 - 3,97.
Nie wiem jaki ma to wpływ na awans z grupy.
KONIEC SPORU !
Ligi nr 1 i 5 podliczone, zwycięzcy zostali podani w tematach, w których toczył się konkurs.Ligi nr 1 i nr 5 czyli ligi, którymi ja się zamuję zostana podliczone do jutra do godziny 15.
Wtedy też zostaną podane oficjalne wyniki i poznamy userów, którzy zajęli miejsca na podium, a więc te premiowane nagrodą pieniężną..
Mam jeszcze parę pytań . Do kogo i kiedy mamy się zgłosić w sprawie nagrody ? Jakie są warunki obrotu bonusu w Unibet ?
Otoz, zostana wyplacone dopiero po zakonczeniu CALEGO konkursu. Czyli jezeli ktos wygral nagrode w lidze i nic poza tym to i tak poczeka conajmniej do zakonczenia LM i LE.
Do tego trzeba dorzucic oczywiscie czas na nadrobienie zaleglosci w podliczaniu i tabelach jak i nieokreslony czas dla sponsora w ktorym wykona "depozyty"
Nagrody są wpłacane w postaci bonusow na konta graczy w Unibet.com . Wygraną kwotę należy obrócić 3-krotnie o kursie min 1.40 w zakładach sportowych przed dokonaniem z konta gracza jakiejkolwiek wyplaty, badz tez transferem jej do innych produktow. Gra w Supertoto, Kasynie, Grach oraz Pokerze nie jest take wliczana do wymaganego obrotu.
zrobione.Aha, jeszcze jedno. Mógłby ktoś zmienić zwycięzce Grupy C w LM ? Żeby nie było potem niejasności. :spokodfhgfh:
Błąd w grupie C.Troche czasu na ewneualne niejasnosci i sprawdzenie - mysle do niedzieli, poniedzialku i dalej jedziemy z terminarzami etc ????
Raczej po 6 pkt. Jednak Ty masz największe AKO. Dużo mi nie brakło, a szkoda. Powodzenia dalejBłąd w grupie C.
Według mnie wszyscy mają po 3pkt i ja mam największą sumę AKO.
Proszę to sprawdzić.
Tylko, że jest źle zaznaczone Klemi - nikifor w ostatniej kolejce, którą to wygrał nikifor Wtedy wszyscy mają po równo, ale nieznacznie lepszy jestem od nikifora.Niestety ale nie widze typow nikiego do 1 kolejki i TBM'a do drugiej wiec po -3 pkt ...
02.12 pierwsza kolejka
1/2 Ligi Europejskiej
RTS - Tofinek
Hamburger SV - Rapid Wiedeń (0-1) TYP: 1 (2,55)
Bate Borisov - Benfica (1-0) TYP: X (3,60)
Red Bull Salzburg - Lazio TYP: X (3,25)
Levski Sofia - Villarreal (1-0) TYP: X (3,40)
FC Timişoara - Ajax (1-0) TYP: 2 (2,75)
7,01