masz rację - mea culpaLiga nr 4 (20 kolejka)
11,4 Cineck - K_ubell_A 12,6
Z moich wyliczeń wynika że osiągnąłem AKO: 18,8; proszę o poprawienie tego błedu ????
Pisałem o popełnionym błędzie, nie zostało to poprawione i dzięki temu zakład mam policzony jako wygrany, a w rzeczywistości chciałem grać na Włochów, więc powinien być .http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?p=1243532#post1243532
Ostatni typ zamiast X powinno być 2.
Przepraszam za kłopoty...
Zdaje się, że "aż 2" takie mecze mam. Jeden mecz się skończył (typ siadł). Dwa trwają teraz.podbijam pytanie Mefisto.Moj rywal VADER ma az 3takie mecze;o ale,jak podaje UNIBET:mecze są z datą 15.10 więc zgodnie z regulaminem nie powinny byc liczone. ot co ???? mam nadzieje ze znaczaco nie wplynie to na wynik. ale skoro kolejka jest 14.10 to 14.10 a nie 15.10 ????
Brazylia,Argentyna,Chile ???? to 3 ????Zdaje się, że "aż 2" takie mecze mam. Jeden mecz się skończył (typ siadł). Dwa trwają teraz.
Czytając temat wcześniej była chyba wypowiedź moderatora konkursu, że mecz jest normalnie rozliczany. Temat ma sporo stron i nie chce mi się teraz szukać tej wypowiedzi. Ale takie sytuacje były "normalnie" rozliczane.
A jak jest liczona godzina 0:00. Do nowego dnia, czy starego?Witam. Jak będą liczone mecze 22 kolejki userów, którzy podali mecze z eliminacji MŚ z Ameryki Płd, które w ofercie Unibet zaczynają się 15 października o godzinie 00:00?? Z góry dzięki za odpowiedź :]
Jeżeli gracz podał mecze, które zaczynają się dnia 15.10, a nie w dniu kolejki czyli 14.10 to będzie miał takie spotkania policzone po kursie 0.00.podbijam pytanie Mefisto.Moj rywal VADER ma az 3takie mecze;o ale,jak podaje UNIBET:mecze są z datą 15.10 więc zgodnie z regulaminem nie powinny byc liczone. ot co ???? mam nadzieje ze znaczaco nie wplynie to na wynik. ale skoro kolejka jest 14.10 to 14.10 a nie 15.10 ????
Masz rację. 3 mecze. Na livesports pokazwyali, że Brazylia już gra. A teraz widzę, że nibby grali od 24;00.
Widać coś mało orientujesz się co się dzieje w konkursie.Jeżeli gracz podał mecze, które zaczynają się dnia 15.10, a nie w dniu kolejki czyli 14.10 to będzie miał takie spotkania policzone po kursie 0.00..
Link: http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=1155355&postcount=116A czy 1 kolejka się skończyła ? NIE
Nie róbcie zamieszania w tematach, bo znając życie ludzie zaraz będą podawali już typy na 20 kolejke (wcale bym się nie zdziwił):-|
Od 00:0 1 20 sierpnia można dawac typy na 2 kolejke.
To zostało wprowadzone bo niektórzy i tak za pewne mogą korzystac z innych buków tak więc trzeba to wyeliminowac.
Mysle ze kazdy "opiekun" danego dzialu odnosil sie do tego wedlug swojego uznania, bo ja na przykladn ie uznawale, a mozliwe ze kto inny tak, wiec na pewno nie wszystkie.Jeśli Assitalia nadal tak twierdzi, że moje typy mają być niezaliczony to ja domagam się weryfikacji wszystkich wyników- ponieważ wszystkie wcześniejsze mecze z godziny 00:00 były normalnie liczone.
I pewnie definicje kazdy znajdzie inna, jak i tez ona nie wyjasnia sprawy, gdyz kazdy moze zinterpretowac po swojemu.Doba cywilna – okres pomiędzy godziną 00:00 jednego dnia i godziną 00:00 dnia następnego w danej strefie czasowej.
Witam,kiedy można się spodziewac podliczenia grupy nr2,dzięki.