>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności

Status
Zamknięty.
cineck 45

cineck

Użytkownik
Liga nr 4 (20 kolejka)

11,4 Cineck - K_ubell_A 12,6

Z moich wyliczeń wynika że osiągnąłem AKO: 18,8; proszę o poprawienie tego błedu ????

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Wyniki z niższych lig francuskich do podliczenia moich typów bo widze niepodliczone ????

Dunkerque 2 - 1 Mulhouse
Compiègne 1 - 1 Marck
Pontivy 2 - 1 Auxerre II

Robson // ok poprawiłem ;)

arjen 18

arjen

Użytkownik
Kiedy zostanie podliczona grupa 6 ???? ? Przydałoby się zrobić to jak najprędzej, konkurs wchodzi w faze decydującą i miło było by wiedzieć jak wygląda tabela i inne wyniki tejże grupy.
Pozdrawiam.

buzero 59

buzero

Użytkownik
prosze o usuniecie moich typow z godz 12.46 gdyz w miedzy czasie kolega podal typy a ja ich nie widziale,.....

prosze o usunievcie postu z typami o godz 12.46 a zostawienie aktualnych typow z godz 12.49.....

grupa 6:

22 kolejka 14.października

buzero- arjen

1. Chile-Ekwador 2 2,70
2. Litwa - Serbia 1X 1,64
3. Polska - Słowacja 2 2,00
4. Peru - Boliwia 1 - 1,75
5. Azejberdżan -Rosja under 2,5 1,80

AKO: 27,89
Unibet

porky 104

porky

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?p=1243532#post1243532

Ostatni typ zamiast X powinno być 2.
Przepraszam za kłopoty...
Pisałem o popełnionym błędzie, nie zostało to poprawione i dzięki temu zakład mam policzony jako wygrany, a w rzeczywistości chciałem grać na Włochów, więc powinien być ⛔.
Chyba, że nie uznajecie poprawek, to wtedy i tak nie zgadza się kurs, więc jak by nie patrzeć powinienem mieć to rozliczone jako typ nietrafiony.

Pozdrawiam.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Dopiero teraz zauważyłem błąd. Więc w 11. Kolejce 8 ligi walczyłem z Zaboldem, Zabold wygrał ten pojedynek, a moje ako zostało źle wpisane do tabeli i to ja mam wpisane 3 pkt. prosze o poprawienie!

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Liga 7, 22 kolejka, post 4 licząc od dołu.
typy bam14.
Omyłkowo podałem typ, który odbędzie się 16 ? października.
Także automat -.

przepraszam.
:jezora:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Z lig ktorymi się opiekuje:

Liga numer 1 - podliczone 20 kolejek i tabela po 20 kolejkach.
Liga numer 5 - podliczone 21 kolejke i tabela po 21 kolejkach.

Zaległości czyli dwie kolejki w lidze nr 1 i jedna kolejka w lidze nr 5 powinny być uzupełnione do piątku.

W razie błędów i niezgodności proszę o PW.

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Witam. Jak będą liczone mecze 22 kolejki userów, którzy podali mecze z eliminacji MŚ z Ameryki Płd, które w ofercie Unibet zaczynają się 15 października o godzinie 00:00?? Z góry dzięki za odpowiedź :]

rocco_1906 0

rocco_1906

Użytkownik
podbijam pytanie Mefisto.Moj rywal VADER ma az 3takie mecze;o ale,jak podaje UNIBET:mecze są z datą 15.10 więc zgodnie z regulaminem nie powinny byc liczone. ot co ???? mam nadzieje ze znaczaco nie wplynie to na wynik. ale skoro kolejka jest 14.10 to 14.10 a nie 15.10 ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
podbijam pytanie Mefisto.Moj rywal VADER ma az 3takie mecze;o ale,jak podaje UNIBET:mecze są z datą 15.10 więc zgodnie z regulaminem nie powinny byc liczone. ot co ???? mam nadzieje ze znaczaco nie wplynie to na wynik. ale skoro kolejka jest 14.10 to 14.10 a nie 15.10 ????
Zdaje się, że &quot;aż 2&quot; takie mecze mam. Jeden mecz się skończył (typ siadł). Dwa trwają teraz.
Czytając temat wcześniej była chyba wypowiedź moderatora konkursu, że mecz jest normalnie rozliczany. Temat ma sporo stron i nie chce mi się teraz szukać tej wypowiedzi. Ale takie sytuacje były &quot;normalnie&quot; rozliczane.

rocco_1906 0

rocco_1906

Użytkownik
Zdaje się, że &quot;aż 2&quot; takie mecze mam. Jeden mecz się skończył (typ siadł). Dwa trwają teraz.
Czytając temat wcześniej była chyba wypowiedź moderatora konkursu, że mecz jest normalnie rozliczany. Temat ma sporo stron i nie chce mi się teraz szukać tej wypowiedzi. Ale takie sytuacje były &quot;normalnie&quot; rozliczane.
Brazylia,Argentyna,Chile ???? to 3 ????

nie chce sie klocic,bron Boze. nie wiem tez jak inne sytuacje byly rozliczane wczesniej bo tak nie mialem.

moze Peru zaraz załatwi sprawe na Twoja korzysc ????
Pozdrawiam

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Witam. Jak będą liczone mecze 22 kolejki userów, którzy podali mecze z eliminacji MŚ z Ameryki Płd, które w ofercie Unibet zaczynają się 15 października o godzinie 00:00?? Z góry dzięki za odpowiedź :]
A jak jest liczona godzina 0:00. Do nowego dnia, czy starego?

Jeżeli gracz podał mecze, które zaczynają się dnia 15.10, a nie w dniu kolejki czyli 14.10 to będzie miał takie spotkania policzone po kursie 0.00.

Informacja dla zawodników z lig 1 i 5. Udało mi się podliczyć wszystkie wyniki i uaktualnić tabele po 22 kolejkach.
Wszystko więc jest zrobione, nie ma żadnych zaległości. W razie błędów bądź niezgodności jak zwykle proszę o PW.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Brazylia,Argentyna,Chile ???? to 3 ????
nie chce sie klocic,bron Boze. nie wiem tez jak inne sytuacje byly rozliczane wczesniej bo tak nie mialem.
moze Peru zaraz załatwi sprawe na Twoja korzysc ????
Pozdrawiam
Masz rację. 3 mecze. Na livesports pokazwyali, że Brazylia już gra. A teraz widzę, że nibby grali od 24;00.
Peru nie załatwiło sprawy. Ale Chile załatwiło sprawę.

Jeżeli gracz podał mecze, które zaczynają się dnia 15.10, a nie w dniu kolejki czyli 14.10 to będzie miał takie spotkania policzone po kursie 0.00..
Widać coś mało orientujesz się co się dzieje w konkursie.
Po pierwsze każde mecze, które zaczynały się dokładnie o 24:00 były zaliczane do dnia poprzedniego.
Po drugie można wywnioskować iż mecz rozpoczynający się o godzinie 00:00 jest liczony do dnia poprzedniego.
Mecz od 00:01 jest dla następnego dnia.
A czy 1 kolejka się skończyła ? NIE
Nie róbcie zamieszania w tematach, bo znając życie ludzie zaraz będą podawali już typy na 20 kolejke (wcale bym się nie zdziwił):-|
Od 00:0 1 20 sierpnia można dawac typy na 2 kolejke.

To zostało wprowadzone bo niektórzy i tak za pewne mogą korzystac z innych buków tak więc trzeba to wyeliminowac.
Link: http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=1155355&amp;amp;postcount=116
Tutaj jest oficjalne stanowisko iż kolejka kończy się z momentem godziny 00:00.

Powtórzę jeszcze raz. Bardzo dużo meczów było zaliczanych normalnie jeśli spotkanie było wyznaczone na godzinę 00:00 do dnia poprzedniego. A od godziny 00:01 to następny dzień/kolejka.

Jeśli Assitalia nadal tak twierdzi, że moje typy mają być niezaliczony to ja domagam się weryfikacji wszystkich wyników- ponieważ wszystkie wcześniejsze mecze z godziny 00:00 były normalnie liczone.
Dziękuje za uwagę.

simons 646

simons

Forum VIP
Jeśli Assitalia nadal tak twierdzi, że moje typy mają być niezaliczony to ja domagam się weryfikacji wszystkich wyników- ponieważ wszystkie wcześniejsze mecze z godziny 00:00 były normalnie liczone.
Mysle ze kazdy &quot;opiekun&quot; danego dzialu odnosil sie do tego wedlug swojego uznania, bo ja na przykladn ie uznawale, a mozliwe ze kto inny tak, wiec na pewno nie wszystkie.
Jak chcemy pisac takei rzeczy to
Doba cywilna – okres pomiędzy godziną 00:00 jednego dnia i godziną 00:00 dnia następnego w danej strefie czasowej.
I pewnie definicje kazdy znajdzie inna, jak i tez ona nie wyjasnia sprawy, gdyz kazdy moze zinterpretowac po swojemu.
Wiec IMO opiekun danej ligi decyduje.
Nie ma sensu sie klucic kto ma racje bo jednoznacznej odp nikt nie znajdzie

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Zaraz zaraz. Podawanie meczy z godziny 00:00 moim zdaniem jest nie uczciwe. Dlaczego mam przegrać z człowiekiem, który podał takowy typ? Gracz doskonale widzi datę tego spotkania, w tym wypadku 15-10-2009. Mecz w danym dniu to mecz w danym dniu. Ja nawet nie byłem zainteresowany meczami z Ameryki Płd, ponieważ były one z dnia 15 października. Z chęcią postawiłbym na Argentynę czy na remis Brazylii, bo może dla mnie były to peFFki, ale nawet przez chwilę nie przeszło mi p[zez myśl by tak zrobić, ponieważ ewidentnie mecze te zaczęly się już 15 października. Panowie nie róbmy scen. Stawiamy mecze w jednym dniu czy robimy samowolkę? Osobiście sam przegrałem w tej kolejce tylko i wyłacznie dlatego, bo mój rywal podał typ na Argentynę. Porażkę przyjąłbym ze spokojem, ale... gdyby miała ona miejsce w normalnych warunkach. Panowie moderatorzy zdecydujcie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom