>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
OStatnio nie mam czasu, wiec jezeli ktorys z userow chce podliczyc pozostale kolejki &quot;moich&quot; lig to zachecam, rozliczenie prosze przeslac na PW.
Dzieki z gory
JAk nie to tzreba beda cierpliwie poczekac z tydzien niestety

tofinek 10

tofinek

Użytkownik
OStatnio nie mam czasu, wiec jezeli ktorys z userow chce podliczyc pozostale kolejki &quot;moich&quot; lig to zachecam, rozliczenie prosze przeslac na PW.

Dzieki z gory

JAk nie to tzreba beda cierpliwie poczekac z tydzien niestety
Które ogarniasz, bo 4 ligę już podliczam :spokodfhgfh:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Teraz zauwazylem ze w 18kolejce grupy 8 mam AKO: 0, chciałbym wiedziec jakim cudem jesli trafilem Napoli i Polonie B. AKo powinno wynosic: 2,97 i powinniem wygrac pojedynek.
Prosze o poprwaienie

ted 12,8K

ted

Forum VIP
18 kolejka: (by zabold , THX) MA(L)DINI 0 - PiorTek90 0
Mefisto88 10,35 - Robson1416 1,6
bmt 0 - Dudusss 3,25
madek 1,95 - bax33 0
Ted 0 - salgado 0
SimonS 1,76 - cień 1,95
Skrewdriver 5,18 - zabold 24,18
.KB 1,60 - Pietras-pl 2,30
akselek 8,18 - Dorota4u 0
leon92mielonk 7, 06 - szczepek19 3,61
rpg 0 - michau 2,90
Kucharz_TM 7,92 - lencio 4,90
tasiorro 0 - vdv 2,00

nadal tak uwazasz?

simons 646

simons

Forum VIP
Pisalem ze mam malo czasu i najszybciej podlcize po 05.10.
Moje ligi to 8 i 6, a ostatnia kolejke 8mej podliczyl zabold i przeslal mi na PW ja tylko wklejalem. ale juz powinno wszystko grac ????
Unibet działa ????

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
ps. kursy wziąłem z betbraina patrząc na aktualne stawki na unibecie stąd różnica w meczu Bordo - kolega stawiający ok. 9 miał 1.90 teraz jest 2.10 - to tyle w kwestii ewentualnych wątpliwości &quot;skąd to wziąłeś&quot; ;)

B 0

boskiwojtek

Użytkownik
Podalem:

19 kolejka 3 października

boskiwojtek - sierhun

Typy: Argoneth

1. Paris SG - Nancy 1 @ 1.53
2. ADO Den Haag - FC Groningen 2 @ 2.50
3. Lens - Lyon 2 @ 1.70
4. Saint-Étienne - Bordeaux 2 @ 2.10
5. Inter - Udinese x2 @ 2.65

Ako:36,19
Kursy:Unibet
Zawsze kopiuje szkielet wiec sory za tego Argoneth;)

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
W dzisiejszej kolejce Ligi podałem typ :

4. Albion R. - East Stirling [Typ: 2 Kurs: 1.90]
Niestety przez pośpiech podałem wyżej wymieniony zamiast tego : Dumbarton - Stirling Typ : 2 Kurs: 1.90. Kurs się zgadzał ;/ Niestety przez przypadek skopiowałem z livesports zły mecz. Wiem i zrozumiem, kiedy Modzi uznają, że nie można tego poprawić, gdyż pisze dopiero jak jest pozamiatane, lecz dopiero teraz to zauważyłem. Zawsze można spróbować.????

Sorry :kwasny4565:

GL.

RObson // żadne szanse na poprawe...

rts 55

rts

Użytkownik
Kiedy zostaną podliczone kolejki z ligi nr 1?Poprzednia policzona to była 16 kolejka,więc już trochę tego było dotychczas.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Liga 7
str. 16, ostatni post.
typy bam14. (kolejka 20)
błędnie podliczony typ w meczu Fiora-Lazio.
powinien być -. Grałem na jedno bramkowy win Fiory, bylo 0-0, takze -.

pozd(R)awiam ;-)

radek03 90

radek03

Forum VIP
Takie małe usprawiedliwienie, nie podałem typów w konkursie na 3. i 4. października ze względu, że miałem pierwsze wykłady na studiach niestacjonarnych, które skutecznie mi uniemożliwiły uczestnictwo w rywalizacji, niestety. Tak więc -6 pkt, ale piszę aby zaznaczyć, że konkursu nie porzuciłem, przyczyną była siła wyższa.

esek14 35

esek14

Użytkownik
Witam!
Kiedy zostanie zrobione podsumowanie 1 Ligi? Już od 4 kolejek nikt nie podliczył punktów i nie zaktualizował tabeli. A przydałoby się to zrobić, by mieć lepszy wzgląd na sytuację, w jakiej uczestnicy 1 Ligi się znajdują.
Pozdro!

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Witam!

Kiedy zostanie zrobione podsumowanie 1 Ligi? Już od 4 kolejek nikt nie podliczył punktów i nie zaktualizował tabeli. A przydałoby się to zrobić, by mieć lepszy wzgląd na sytuację, w jakiej uczestnicy 1 Ligi się znajdują.

Pozdro!
Po następnej kolejce.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom