To i tak bys mial co typowac, wieczorem tez sa ligi, w nocy graja latynosi, dobry typer i z g.... bat ulepiGdybym szedł jak to na początku miało miejsce to pewnie by się wróciło w nocy i lipa totalna dzieńwe plecy, wypaczony wynik.
Na 100% z miejsca,tak było we wcześniejszych fazach,nie ma co kombinować,trzeba się przyznać do błędu i pogodzić z porażką,tym bardziej,że czytałem wcześniej temat i widzę,że już jedną rundę przeszedłeś dzięki decyzji Simonsa ???? Także wiesz.....No fakt... Choć w sumie to regulaminowe "over/under" nie jest sprecyzowane, czy dotyczy tylko liczby bramek, czy wszystkich zdarzeń z oferty Unibet na "over/under" ? :razz:
Jeśli ktoś z opiekunów uważa, że typ na over kartkowy jest niezgodny z regulaminem to mogę podać inny ? Czy z miejsca ?
http://forum.bukmacherskie.com/f324/le-final-obserwator-m-vs-hajduk-58786.html#post2214822
jakoś nie widziałem, żeby ktoś dawał over kartkowy...tak było we wcześniejszych fazach
haha pożyjemy, zobaczymy, nie bądź aż tak do przodu...pogodzić z porażką
no widzisz, wystarczy przestrzegać regulaminu i się przechodzi nawet, gdy się przegrywa 0ne:grin:już jedną rundę przeszedłeś dzięki decyzji Simonsa
Z tego co sie orientuje to Unibet szybko ksieguje na kontach wiec jezeli twierdzisz ze lista pojdzie we wtorek to mysle ze w przyszlym tygodniu kasa powinna byc juz na koncieCo do kasy to większość z Was wie, ale dla tych co nie wiedzą, dopisywanie nagród zależy głównie od bukmachera.
Oj tam,gdybyś miał lepszy humor,to z tego co widziałem,mogłeś cofnąć decyzje,bo koleś nie napisał,że jest oszustem,tylko pod wpływem emocji,żeby go wyrzucić z konkursu ???? A kolega Obserwator skorzystał z Twojej przychylnośći,jestem totalnie obiektywny bo odpadłem kawalek czasu temu,więc chciałem tylko wyrazić swoje zdanie i pomóc w rozwiązaniu problemu userowi:>Brooklyn, nie z mojej decyzji, tylko z wyboru Jego rywala, jest wielka
różnica.
Niech Ci będzie,ja bym się wtedy inaczej zachował,ale ja to ja,Ty to Ty ???? EOT bo sprawa wyjaśniona ????jakoś nie widziałem, żeby ktoś dawał over kartkowy...
Tu nie chodzi o over kartkowy,opcji jest w chu chu i trochę ???? Akurat na tym etapie powinieneś wiedzieć,co można,a czego nie
haha pożyjemy, zobaczymy, nie bądź aż tak do przodu...
To tylko obiektywne zdanie ???? Ja lubię być Fair Play,nie lubię czegoś,co łatwo mi przychodzi,jeśli wiem,że zrobiłem źle,to się przyznaję ????
no widzisz, wystarczy przestrzegać regulaminu i się przechodzi nawet, gdy się przegrywa 0ne:grin:
więc nie wiem o co Ci chodzi...Nie no, jakieś "kombinowanie" jest dostrzegalne, ale jednak uważam, iż ostrzeżenie powinno wystarczyć 0:1 i dziś rozstrzygamy rywalizację normalnie