obserwator-m
Forum VIP
1/2 sb & ndz ? czy dopiero w następnym tyg. ?
Ale nie trzeba do wtorku... Można grać 30-1.maja 1/2 i finał 7-8.maja, a jeśli jednak ten weekend nie, to 7-8 i 15-16 będzie lepszą opcją, niż granie wtorkowo-czwartkowe...do wtorku
I po co przedluzac? Polfinal jak nie w weekend to wtorek-czwartek, tak zeby po nastepnym weekendzie miec koncowe rozstrzygniecia.a jeśli jednak ten weekend nie, to 7-8 i 15-16 będzie lepszą opcją, niż granie wtorkowo-czwartkowe...
Dokładnie 100 % poparcia, w week grają ligi extra oferta dla każdego a my gramyAle nie trzeba do wtorku... Można grać 30-1.maja 1/2 i finał 7-8.maja, a jeśli jednak ten weekend nie, to 7-8 i 15-16 będzie lepszą opcją, niż granie wtorkowo-czwartkowe...
ja będę i w razie czego mogę popilnowaćTak tylko nie każdy pewnie będzie w ten weekend, i modzi tez niekoniecznie beda, co utrudni podliczenie do wtorku, wiec odpuscimy
Popieram, Konrad bedzie wiec mozna ruszac w ten week w tak9im razieDyskusja zainteresowanych jest,,, każdy chce grać w ten weekend chyba półfinały, chętny do pilnowania też jest, więc..? nie ma co przeciągać
Nie musisz mnie przekonywać, ja jestem za.Columbus ale nawet jak ktos wyjezdza to typy moglby podac wczesniej tak jak w przypadku ubieglego weekendu... Dla mnie jak juz pisalem najlepiej byloby gdyby polfinal byl w ten weekend a final w nastepny weekend. Oferta wtedy jest spora a i konkurs nie jest bezsensownie przedluzany