Jeszcze dzisiaj będą tabele. Celowo na razie jeszcze z tym czekam bo może gdzieś ktoś wyłapie jakiś błąd.
A czy są przewidziane dodatkowe punkty za zszarpane nerwy po przegraniu 3 pojedynków przez bramki w 89 92 i 94 minucie ??
Hehe ok - postaram sięPrzyjedź na Zlot ,zrekompensuję Ci.
Nie ma co, to tylko gra ???? Ja tak miałem że gościa puściłem że mecze przed czasem puścił, i mimo że przegrałem kazałem rozliczyć mu kupon. Gdyby nie to bym ja był w następnej rundzie, ale kurcze to jest tylko gra ???? ???? I tego się trzymaj, tak jak fox napisał, wpadnij na zlot, nauczysz się pozytywnej energii xDA czy są przewidziane dodatkowe punkty za zszarpane nerwy po przegraniu 3 pojedynków przez bramki w 89 92 i 94 minucie ??
Toteż i takie było moje pytanie Z przymrużeniem okaNie ma co, to tylko gra
Być może wpadnę - zobaczymy co czas przyniesie :]tak jak fox napisał, wpadnij na zlot, nauczysz się pozytywnej energii xD
12. W dalszej fazie zostaną oni rozlosowani w pary 1/8 finalu i zagrają mecz i rewanż i analogicznie tak samo będzie w 1/4, 1/2 i finale.
Po 1. po kursie widać, iż miał być under !!! i raczej nie jest to pomyłka, a co najwyżej kombinowanie i próba wprowadzenia w błąd... a po 2. jest under, kurs się zgadza i przy stanie 2:1 ktoś miałby zmienić na over ?:grin: 0:1 i gramy dalejwitam, mały błąd nastąpił
http://forum.bukmacherskie.com/f324/le-1-8-a-b-c-d-58304.html#post2202588
w meczu Botafogo RJ - Boavista SC wpisany jest under, zamiast over. Po kursie nawet widać iż to pomyłka najzwyklejsza. Jeśli się da poprawić to dobrze, jeśli nie to cóż za błędy się płaci
Pozdrawiam