>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Policzają moderatorzy poprzez edycje.
Co do bukmachera to nie jest to wymagane, ale mile widziane. Data, łączne AKO i bukmacher są opcjonalne.

conrado64 0

conrado64

Użytkownik
Mozna sie zapisac jeszzce na Uczte Wogóle to zarejestrowałem sie 2giego,ze wzgledu na to ze 1-sze konto miałem, nie aktywne juz(jest mzoaliwosc zagrania jeszce i usuniecia tamtego konta,lub uaktualnienia../)Prosze o odp..

//SIMONS - zapisy zamknięte, liga już ruszyła

simons 646

simons

Forum VIP
To już zależy od prowadzących daną ligę. U mnie (nr 5 ) pewnie najszybciej w 5-6 kolejce, bo wcześniej to i tak każdy ma po 3-6 pkt ;)

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Poza tym nie trudno jest policzyć sobie punkty po dwóch, trzech kolejkach? ;-)
Ja tez mniej więcej tak dodam tabelę.

peja 1

peja

Użytkownik
1. Górnik-Zagłębie under x @ 3,10 2. Widzew-Korona under x @ 3,05 3. Bełchatów-Jaga under x @ 3,05
z chęcią bym policzył kto wygrał w mojej pierwszej parze ???? ale nijak nie moge odczyać tego zapisu mojego konkurenta ;p

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Mój rywal podał typy z siatkówki. Czy to zgodne z regulaminem?
Kuba86 // Jak sama nazwa konkursu wskazuje to jest konkurs piłkarski.

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Spoko Dawid i tak masz szansę wygrać, już Ci Warta Poznań weszła po dobrym kursie a u mnie kaszana zapewne bedzie... Ale no właśnie, trzeba troche myśleć, nie będę się powtarzał po Adminach i Modkach...

stary-wariat 14

stary-wariat

Użytkownik
nie wiem czy ma to dla was jakiekolwiek znaczenie(i tak przegrałem) ale niesłusznie zaliczono mi typ na wygraną Barcy z handi.
/SimonS - nie zauważyłem handi

G 277

geryx

Użytkownik
Do Szefa mam taka sugestię Regulaminową. Wg Reg. typy mozna podawać po zakończeniu poprzedniej kolejki. W sytuacji takiej jak kolejka nr 1 i 2 , typy można podawać na nr 2 dopiero od godz. 8,00 w niedziele , poniewaz &quot;sobotnia&quot; kolejka kończy się o tej godzinie. Czy nie można by dać graczom trochę większego marginesu czasowego, w weekend mamy rózne sytuacje ( imprezy, wyjazdy itp) a margines czasowy na kolejkę następującą dzień po dniu jest b. mały. Proszę o przemyślenie tej kwestii (np. od 2 rundy albo nawet od kolejki np. nr 4).

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
pomyliłem się w lidze nr 2.... napisałem kolejka 2 ja vs. doberman a mial byc oczywiscie kukla... zmiencie bo brzydko wyglada

N 77

noobcior

Użytkownik
Wiem, że już po pierwszej(i zaraz drugiej) kolejce, ale wpadłem przed chwilą na pomysł. Może zamiast pauzowania, użytkownik podaje również swoje typy, walcząc o pewien poziom AKO(np. około 6). Jeśli go przekroczy, to otrzymuje 3 bonusowe punkty do tabeli. Ot taka mała odskocznia od pytań. No i jakby co, to przepraszam za offtop, bo w sumie w nazwie tematu nie są napisane propozycje.

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
weźcie zróbcie jakoś tak, by można było wcześniej kolejkę typować ... bo tak jak ja np dziś wyszedłem o 7 z domu, a wróciłem o 19 z pracy , to zostały same gnioty do typowania .. ;/

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Zagalopowalem sie i podalem mecz Genclerbirligi - Fenerbahce, ale bedzie on grany jutro... Jezeli jest taka mozliwosc prosze o zamienienie mi tego meczu na Braga - Benfica
2 1,90 ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom