Tak, typy podajesz dopieroMam rozumieć,że jeśli w trzeciej kolejce pauzuję,to nie podaję typów także jutro tak? Bo widzę,że na trzecią kolejkę typy są podawane na dwa dni,dzięki za odpowiedź
(teoretycznie od 08:00)10.03.2011
Tak, możnarozumiem że można tez jutro podać typy na 3 kolejke ?
Tu przydałoby się trochę elastyczności, szczególnie w przypadku kolejek odbywających się dzień po dniu.Nie możesz. Jak dla Ciebie zrobimy wyjątek, to mogę się spodziewać nie jednej podobnej prośbie i argumentu "Jemu pozwoliłeś a mi nie" także tylko z tego powodu nie.
Jak Twój przeciwnik nie ma nic przeciwko to możesz mu zostawić Twoje typy i wklei je razem ze swoimi ???? Albo możesz mi na PW zostawić, jak nie zapomnę (bo i tak może się czasem zdarzyć) to wrzucę.
27. Typy można podawać NAJSZYBCIEJ po zakończeniu poprzedniej kolejki. Np: jest 20 kolejka 08.08 i 21 kolejka 14.08 , to typy na 21 kolejkę można podać NAJSZYBCIEJ o godzinie 8:01 dnia 09.08 gdyż kolejka nr 20 kończy się o 8:00 dnia 09.08.
jeszcze jeden taki post to będzie wykluczenie z konkursu definitywnie. Widocznie nie zapoznałeś się z regulaminem i powinieneś już w nim nie uczestniczyć i zarobić żółtą kartkę przy okazji za bezpodstawne oskarżanie o stronniczość.Przepraszam bardzo co niby w moich typach w 2 kolejce było niezgodne z regulaminem że z wygranego pojedynku nagle zmieniono mi na przegrany!!! robicie to pod swoich kolegów z forum za przeproszeniem!? to jakieś żarty czy co to ma być!? podałem normalnie typy jak każdy a tu nagle niezgodne z regulaminem!????????????????????
Twój post był dodany w nocy.25. Dany dzień konkursowy, w którym rozgrywana będzie kolejka liczymy od 8:00 do 8:00 kolejnego dnia.
Jest to zrobione ze względu na rozgrywki w Ameryce Płd, żeby można było je uwzględniać na ten sam dzień co mecze odbywające się w Europie.
Np.: 20 kolejka jest dnia 08.08 to typy można podawać z przedziału 8:00 dnia 08.08 do 8:00 09.08.
w naszej to w ogóle nic nie ruszone ;p tzn 4 ;pKtoś podliczy kiedykolwiek punkty w grupach? :-|