>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, niejasności dotyczące konkursu

Status
Zamknięty.
K 0

kierasckm

Użytkownik
to mozna takie cos reklamowac?? kurcze a ja nie wiedzialem bo tez pomylilem sie zamiast dac hammarby dalem smedarne...chcialem edytowac ale sie nie da:/...mialbym zawsze ten 1 pkt wiecej ????

K 0

kierasckm

Użytkownik
No kolego, ale na takie reklamacje to juz chyba za późno ????
kolego kolego a zacytuj prosze moje slowa gdzie wyraznie wskazuje na reklamacje po meczu:p przeciez tylko stwierdzam fakt a tego pkt nie chce bo wiem ze to juz niemozliwe ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Spokojnie do końca turnieju będzie jeszcze bardzo dużo kolejek. Nie można codziennie typować. Staramy się wybierać najciekawsze mecze.
Wszystko też podliczone.
Z nową kolejką ruszymy już dzisiaj (spotkania czwartkowe). Napewno będzie też kolejka niedzielna. W pozostałe dni zobaczymy.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Typy już podliczone przez Vertiego. Nie pytajcie kiedy zostaną podliczone. Będą jak podliczymy :p Nie pali się a typy napewno nie wyparuja.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
oj ludzie ;)
jak mamy trochę wolnego czasu to podliczamy od razu wszystko, przecież jak to Jacques powiedział &#39;nie pali się&#39; - nie mniej 8 kolejka podliczona. Tabela będzie po zakończeniu 9 kolejki. Pozdrawiam

biesy 10

biesy

Użytkownik
Verti, sorry za klopot, nie pogrubilo mi ostatniego zdarzenia
Scott Nicholls (poniżej/powyżej) 11,5
jezeli jest taka mozliwosc to prosze o poprawienie

J 3,9K

jacques

Forum VIP
OK poprawię, lecz pamiętajcie że nie musimy tego robić. Nie ma nas ciągle online. Proszę sprawdząć typy przed zatwierdzeniem.

K 0

kierasckm

Użytkownik
Z powodu złych warunków atmosferycznych odwołano już cztery piątkowe spotkania. W Elite League nie dojdzie do skutku mecz The Lakeside Hammers - Wolverhampton Wolves.
Nowy termin tego meczu to 17 września.

żródło: sportowefakty.pl

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Aż cztery zaplanowane na dziś pojedynki na Wyspach Brytyjskich zostały przełożone. Mecz Elite League Lakeside Hammers - Wolverhampton Wolves odbędzie się 17 września.

A wiec czy trzeba typować dzisiaj ?

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Aż cztery zaplanowane na dziś pojedynki na Wyspach Brytyjskich zostały przełożone. Mecz Elite League Lakeside Hammers - Wolverhampton Wolves odbędzie się 17 września.

A wiec czy trzeba typować dzisiaj ?
nie trzeba. Kolejka odwołana

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom