>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności dotyczące konkursu

Status
Zamknięty.
n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Ja mam takie pytanie, czy ktoś nie wykasował przypadkiem moich typów na 5. kolejkę Speedway typera, bądź złamałem jakiś punkt regulaminu i te typy zostały usunięte. Chciałbym tylko to wyjaśnić.
Typy podałem wczoraj przed godziną 10. Najpierw napisałem posta, ale że coś mi się pomyliło zacytowałem i poprawiłem poniżej. Dzisiaj jak patrze nie ma ani jednego ani drugiego posta.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
n3r0 Twoje typy skasowałem ja i dobrze o tym wiesz bo napisałem Tobie notkę na PW byś wkleił swoje typy jeszcze raz zgodnie z regulaminem tzn. bez żadnych komentarzy ani cytowania. Pierwszy swój post sam prosiłeś by skasować.
Pomyślimy z Vertim co teraz z Tobą zrobić.

D 243

_danonek_

Użytkownik
Ja takze chcialbym wiedziec dlaczego moje typy zostaly usuniete? Nie wiem troche o co chodzi
Edit Verti // Przepraszam bardzo, ale nie było Cie na mojej liście zgłoszeniowej - przepraszam za kłopot, przy najbliższej aktualizacji tabeli dopiszę Twoje punkty

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Chciałbym prosić, aby uwzględnić moją 5 kolejkę przy kolejnym robieniu tabeli. Powinienem mieć 12 punktów, a mam 9 punktów. pozdro.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
A moze jednak bo Ci co maja wytypowac i tak wytupuja ajest pare fajnych meczy...
przykro mi, ale nic z tego regulamin jasno mówi &#39;&#39;8. Moderator przed każdą kolejką Ekstraligową , każdym GP oraz przed kolejkami z lig szwedzkiej i angielskiej przedstawia ofertę do gry. Najpóźniej 10 godzin przed danym zdarzeniem !&#39;&#39;
do meczu Włókniarza zostało ledwie 5 godzin, więc nic nie poradzę, na to - po prostu zaspałem z wystawieniem oferty. Przepraszam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom