>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Pytania i niezgodności

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ważna informacja:
W wyniku reorganizacji bwin.party - nie ma już możliwości zasilania kont graczy, którzy nie wykorzystują prawdziwych pieniędzy w serwisie.
Nie oznacza to jednak braku możliwości zasilenia tychże kont.
Jednakże, żeby tego dokonać niezbędne jest wpłacenie pieniędzy i wykorzystanie ich w grze.
Moja rada dla osób, które wygrały nagrody w grudniu - najlepiej wpłacić depozyt i zagrać kilka zakładów.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak, najlepiej obrócić minimalnie taka kwotę jak wysokość nagrodę. Wygraliśmy np. 100zł to na tyle zrobić min. obrót. Czym większy obrót tym lepiej - wiadomo.
Około 10 stycznia prześlę listę za grudzień. Macie do tego czasu okazje zrobić depozyt i obrót - wówczas o Was wspomnę i otrzymacie nagrody.

B 0

belmondo

Użytkownik
Marcin fajnie by było, gdybyśmy mieli troche wiecej czasu niz do 10 stycznia na wpłatę i obrót. Niektórzy mają/ będą mieli wysokie nagrody do zgarnięcia. I cięzko np będzie obrócic 300 zł x2 w pare dni tym bardziej, że jest &quot;sezon ogórkowy&quot;, większośc lig nie gra.
Pozdrawiam

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
Witam a czy do tego obrotu wpłaty depozytu wymagany jest jakiś limit kursowy tzn. czy muszą to być jakieś ako z trzech meczy np. czy mogą byś solówki i czy kurs może być np 1,01 czy ma być np.1.8 jak przy jakimś bonusie /nie pytam o nagrody tylko o te wplaty depozytów aby otrzymać nagrodę/

B 0

belmondo

Użytkownik
Pytanko
Za listopad wygrałem 110 zł (klasyfikacja kolejki i miesiąca), za grudzien (generalna) też wpadnie wysoka nagroda.
Mam teraz wpłacić 110 zł i obrócić te pieniądze x 2 i będzie ok żeby dostać nagrode za listopad i generalną ?
Czy poczekac na podliczenie grudnia i klasyfikacji generalnej i wtedy wpłacić całość (110 zł + nagroda za generalną)
Troche lipa, że tak wyszło. Zwycięzcy beda musieli zagrać za kilkaset złotych, jeżeli wtopią to nie dostaną nic :/

T 7

tiger32

Użytkownik
Witam. Jeśli grałem wielokrotnie na bwin i dokonałem tam kilka depozytów w ciagu ostatnich lat to musze teraz też dokonywać depozytu aby dostać nagrode?

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Wchodzę i widzę, że zaszły pewne zmiany związane z otrzymaniem nagrody. Ehh, trudno... Jeżeli istnieje taka możliwość, to proszę moja wygraną za 5. miejsce w generalce - 150 PLN), przekazać komuś innemu. Jeżeli nie, to trudno. Dzięki za konkurs.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czy poczekac na podliczenie grudnia i klasyfikacji generalnej i wtedy wpłacić całość (110 zł + nagroda za generalną)
Najlepiej całość.
Witam. Jeśli grałem wielokrotnie na Bwin i dokonałem tam kilka depozytów w ciagu ostatnich lat to musze teraz też dokonywać depozytu aby dostać nagrode?
Tak
Czy konkurs od nowego roku dalej trwa, czy już się skończył?
Już zakończony.

Do góry Bottom