dawidbarca
Użytkownik
Poprawi ktoś żeby można było to rozczytać? czyli imię i nazwisko danego zawodnika w danym rządku a nie wszystko w jednym :/http://forum.bukmacherskie.com/f299/sklad-twojego-zespolu-48670-4.html
Ale co w tym jest niezgodne z regulaminem?Witam !
Mam pewien problem a mianowicie najpierw podałem typy długo terminowe a pozniej swoj skład druzyny czyli niezgodnie z regulaminem. Czy jest mozliwość aby moj post z typami dlugoterminowymi zostal usuniety?
Ten typ dnia można podawac podczas każdego dnia uczestnictwa w konkursie.a ten mecz dnia - można go podawać każdego dnia? i ma być to typ na zwycięzce, czy można również o/u, zwyc 1-seta, DW itp?
i czy można podać najpierw typy podstawowe i ew. później ten mecz dnia? oferta sportingbet na siatke zazwyczaj pojawia się dopiero w dniu meczu
W takim razie po co bierzesz udział w takim konkursie? skoro nie masz nawet małego pojęcia o siatkówce? , raczej nic nie ugrasz jeśli nie wiesz nawet kto gra na jakiej pozycji.Robson, może mam dwóch atakujących i dwóch rozgrywających ale nic z tym nie zrobię bo jak jeszcze w polskim składzie mniej więcej wiem kto ma jaką pozycję to w reprezentacjach innych państw nie mam pojęcia kto na jakiej pozycji gra.
Mecz dnia podałem w osobnym poście mam nadzieję że nie ma problemu. DZIĘKI.