inter
Użytkownik
spokojnie na pewno nie zrobiłem tego specjalnie jeżeli o to Ci chodzii AKO źle podliczyłeś !!! o 13 za dużo Ci wyszło !!!
spokojnie na pewno nie zrobiłem tego specjalnie jeżeli o to Ci chodzii AKO źle podliczyłeś !!! o 13 za dużo Ci wyszło !!!
Zadałem pytanie wczoraj ale nie zyskałem odpowiedziMam pytanie jeśli przeciwnik podawał typy na 20 marca a jedne podał na 21 marca (mecz miał być od początku rozegrany 21 marca) to czy typ mógł zostać zaliczony na plus? Czy powinien być zaliczony na minus?
Jesli mial byc rozegrany 21 marca wedlug OOP - powinien byc zaliczony jakoZadałem pytanie wczoraj ale nie zyskałem odpowiedzi
Grupa 7. Teraz pytanie czy tak powinno być? Bo to przesądziło o wygraniu pojedynku przez mojego Przeciwnika.Dzień 6
gras197 - Kuba86
20. 3. 10 / 21:15 Roddick Andy (USA) vs. Soderling Robin (SWE) 2 1.60
21. 3. 10 / 19:00 Jankovic Jelena (SCG) vs. Wozniacki Caroline (DEN) 2 1.70
20. 3. 10 / 13:00 Granollers-Pujol Marcel (ESP) vs. Nieminen Jarkko (FIN) 1 1.75
AKO 4,90
Doxxbet
1.70
oczywiście rozliczymy po zakończeniu spotkaniaRegulamin mówi że z powodu opadów deszczu spotkanie zostanie rozliczone później choćby nawet jeden dzień.
A co w przypadku spotkania Melzer J./Petzschner P. vs. Aspelin S/Hanley P które według OOP-u miało odbyć się wczoraj 26 marca, a obecnie z powodu wczorajszego deszczu został przesunięty aż o dwa dni na 28 marca.
Dziękuję za odpowiedź
Napisz do tego, który podlicza Twoją grupę. Ja tylko na sekundę wpadłem na forum.Czy któryś z moderatorów może poprawić to co podałem 2 posty wyżej? Jeśli tak to bardzo dziękuje ????
no niestety Mój przeciwnik ma rację ????Uważam, że został popełniony błąd i policzono mi ten mecz:
30. 3. 10 18:30 Fish Mardy - Youzhny Mikhail Typ: 2 @ 1,75 ZWROT
a powinno być zaliczone że wygrał Youzhny i powinienem wygrać ten dzień a nie mieć w nim remis
dzieki za poparcie, za przyznanie mi racji, widze ze jestes w porzadku, ale poprostu to jest pojedynek o awans i musialem sie upomniec , inaczej bym to zostawilno niestety Mój przeciwnik ma rację ????
jeżeli jest krecz a ktoś typował 1 lub 2 to uznaje się wynik
zwroty są przy underach... itp...