>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
sory, ale jakim cudem ,oj przeciwnik gras197 uzyskał awans skoro po 2 dniach rywalizacji było 2:0 dla niego a 3 dnia ani ja ani on nie trafilismy zadnego z meczów .... ;/
Czego nie rozumiesz. Trafiliście takie samo AKO, czyli 1:1 za dzień dzisiejszy i 3:1 w sumie dla niego
Mamy podawać typ zastępczy za krecz w meczu Radwańskiej :?: (Jeżeli takowy był) Nie ogarniam zbytnio...
Zależy jaki podałeś typ, polecam regulamin.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Ale zależy jaki typ podałeś, wcale nie ejst tak jak mówi Leo w każdym przypadku...
Sugerowałem się tym, że Benek miał ten sam typ a zastępczy podał. ;)
Przy okazji chciałem tylko napisać, że dopisałem AKO przy typie zastępczym gdyż nie wiedziałem, że trzeba to robić

ice29 251

ice29

Użytkownik
w moim poscie:
http://forum.bukmacherskie.com/f211/turniej-glowny-ii-runda-ii-cwiartka-42307-3.html#post1508361
Wszystkie typy policzone sa po kursie 1.0 bo mam zla godzine, podawalem typy wczesniej bo nie mialem pewności, że będę miał dostęp do komputera w piatek. Wtedy wszystkie mecze były zaplanowane na 20.00, zaplanowana była kolejność ich rozgrwania i wg OOP wynikało, że wszystkie będą rozgrywane danego dnia. Nie miałem możliwości podania innej godziny i z tego co widziałem pare osób też tak w przeciągu tego konkursu podawało typy. Nie rozumiem zatem dlaczego są rozliczone po 1.0

ice29 251

ice29

Użytkownik
Dla porównania moj przeciwnik podal godzine rozpoczecia spotkan 21.15 (i zrobil to poprawnie bo tak bylo zaplanowane gdy podawal typy) jedak rowniez w praktyce żaden mecz się o tej godzinie nie zaczal.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Dla porównania moj przeciwnik podal godzine rozpoczecia spotkan 21.15 (i zrobil to poprawnie bo tak bylo zaplanowane gdy podawal typy) jedak rowniez w praktyce żaden mecz się o tej godzinie nie zaczal.
Co Ty już tu jakieś dołki Kopiesz??:-| 2 Dni temu złapałeś mnie na błędzie,Podałem typ który nie zgadzał sie z Regulaminem i kolidował z Twoim,Nie odezwałem sie nawet na słowo i przyjąłem porazke w danym dniu,Teraz na Twoje niesczęscie podałes złe godziny i to jest tylko i wyłącznie Twój błąd z tego co widze więc przyjmij porazkę i nie kombinuj,Nikt nie zmuszał Cie do podawania typu kilka minut po północy,kiedy godziny spotkań były jeszcze niedopracowane,chiałeś Być widocznie sprytny i mnie przechytrzyć,ale sam popełniłeś Błąd:-|

ice29 251

ice29

Użytkownik
Co Ty już tu jakieś dołki Kopiesz??:-| 2 Dni temu złapałeś mnie na błędzie,Podałem typ który nie zgadzał sie z Regulaminem i kolidował z Twoim,Nie odezwałem sie nawet na słowo i przyjąłem porazke w danym dniu,Teraz na Twoje niesczęscie podałes złe godziny i to jest tylko i wyłącznie Twój błąd z tego co widze więc przyjmij porazkę i nie kombinuj,Nikt nie zmuszał Cie do podawania typu kilka minut po północy,kiedy godziny spotkań były jeszcze niedopracowane,chiałeś Być widocznie sprytny i mnie przechytrzyć,ale sam popełniłeś Błąd:-|
Napisalem ze zrobiles to poprawnie ale twoja sytuacja jest taka sama jak moja, gdyz i tak zadne spotkanie nie rozpoczelo sie o tej godzinie, wg OOP mecze zaplanowane na dany dzien, Prasa juz poprawil gramy dalej.
Błąd to nie był wtedy tak było zaplanowane. Nie wiem co sprytnego jest w podawaniu typow wczesniej, jesli pozniej nie ma sie po prostu mozliwosci zrobienia tego.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Już poprawione, Grzesio zle zinerpretował regulamin:p
Napisalem ze zrobiles to poprawnie ale twoja sytuacja jest taka sama jak moja, gdyz i tak zadne spotkanie nie rozpoczelo sie o tej godzinie, wg OOP mecze zaplanowane na dany dzien, Prasa juz poprawil gramy dalej.
Błąd to nie był wtedy tak było zaplanowane. Nie wiem co sprytnego jest w podawaniu typow wczesniej, jesli pozniej nie ma sie po prostu mozliwosci zrobienia tego.
W takim razie Może w ogóle nie podajmy poprawnych godzin,bo po co:-|Dobrze ze w ogóle zajrzałem do tematu,bo miało mnie nie być cały dzień na FB,kiedy zauwazylem ze juz nie musze podawać dzis typów,ale coś czułem,że zawsze ktoś coś jeszcze poprawi,Tutaj o jednoznaczną decyzje jest bardzo ciężko,Grajmy więc:-|

tomiangelo 26

tomiangelo

Użytkownik
czyli jak dałem Radwańska -1,5
rywalka skreczowała przy stanie 5:3 dla Radwańskiej w 2 secie to liczy się jako zwrot ??

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
czy moge podac typ na under/over danego spotkania jesli moj przeciwnik w tym spotkaniu typował zwyciestwo 1 lub 2 gracza???

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
czyli jak dałem Radwańska -1,5
rywalka skreczowała przy stanie 5:3 dla Radwańskiej w 2 secie to liczy się jako zwrot ??
Tak. Troszki niefart, bo Radwańska prowadziła 5:3 i 40:0, więc jedna piłka wystarczyłaby. :p

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
witam,
Pojedynek Belchior89-rafael86 jest dalej 2-1, według mnie powinno byc 3-1, czy może to jakis mod zweryfikować.
Pozdrawiam
nikifor// Zrobione

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
W takim razie Może w ogóle nie podajmy poprawnych godzin,bo po co:-|Dobrze ze w ogóle zajrzałem do tematu,bo miało mnie nie być cały dzień na FB,kiedy zauwazylem ze juz nie musze podawać dzis typów,ale coś czułem,że zawsze ktoś coś jeszcze poprawi,Tutaj o jednoznaczną decyzje jest bardzo ciężko,Grajmy więc:-|
Nie ma sytuacji, żeby mecz zaczynał się o podanej godzinie oprócz pierwszego meczu na korcie i może jakiegoś późniejszego zaplanowanego. Zawsze są obsuwy. I mamy je w dupie za przeproszeniem. Bo liczy się OOP i to, co było planowane.
Czego Wy nadal nie rozumiecie, bo ja Waszych problemów nie rozumiem...

tomiangelo 26

tomiangelo

Użytkownik
kiedy ruszamy z fazą grupową ??
i czy grupy będą w ćwiartkach czyli z każdej ćwiartki 2 grupy??
czy może wymieszane będą ??

Do góry Bottom