belchior89
Użytkownik
Mamy podawać typ zastępczy za krecz w meczu Radwańskiej :?: (Jeżeli takowy był) Nie ogarniam zbytnio...
Czego nie rozumiesz. Trafiliście takie samo AKO, czyli 1:1 za dzień dzisiejszy i 3:1 w sumie dla niegosory, ale jakim cudem ,oj przeciwnik gras197 uzyskał awans skoro po 2 dniach rywalizacji było 2:0 dla niego a 3 dnia ani ja ani on nie trafilismy zadnego z meczów .... ;/
Zależy jaki podałeś typ, polecam regulamin.Mamy podawać typ zastępczy za krecz w meczu Radwańskiej :?: (Jeżeli takowy był) Nie ogarniam zbytnio...
Wiem, że krecz rozliczany jest tak, jak robi to bukmacher, ale niestety nie zagrałem tego typu u buka więc nie wiem jak rozliczają :?Zależy jaki podałeś typ, polecam regulamin.
Sugerowałem się tym, że Benek miał ten sam typ a zastępczy podał.Ale zależy jaki typ podałeś, wcale nie ejst tak jak mówi Leo w każdym przypadku...
Co Ty już tu jakieś dołki Kopiesz??:-| 2 Dni temu złapałeś mnie na błędzie,Podałem typ który nie zgadzał sie z Regulaminem i kolidował z Twoim,Nie odezwałem sie nawet na słowo i przyjąłem porazke w danym dniu,Teraz na Twoje niesczęscie podałes złe godziny i to jest tylko i wyłącznie Twój błąd z tego co widze więc przyjmij porazkę i nie kombinuj,Nikt nie zmuszał Cie do podawania typu kilka minut po północy,kiedy godziny spotkań były jeszcze niedopracowane,chiałeś Być widocznie sprytny i mnie przechytrzyć,ale sam popełniłeś Błąd:-|Dla porównania moj przeciwnik podal godzine rozpoczecia spotkan 21.15 (i zrobil to poprawnie bo tak bylo zaplanowane gdy podawal typy) jedak rowniez w praktyce żaden mecz się o tej godzinie nie zaczal.
Napisalem ze zrobiles to poprawnie ale twoja sytuacja jest taka sama jak moja, gdyz i tak zadne spotkanie nie rozpoczelo sie o tej godzinie, wg OOP mecze zaplanowane na dany dzien, Prasa juz poprawil gramy dalej.Co Ty już tu jakieś dołki Kopiesz??:-| 2 Dni temu złapałeś mnie na błędzie,Podałem typ który nie zgadzał sie z Regulaminem i kolidował z Twoim,Nie odezwałem sie nawet na słowo i przyjąłem porazke w danym dniu,Teraz na Twoje niesczęscie podałes złe godziny i to jest tylko i wyłącznie Twój błąd z tego co widze więc przyjmij porazkę i nie kombinuj,Nikt nie zmuszał Cie do podawania typu kilka minut po północy,kiedy godziny spotkań były jeszcze niedopracowane,chiałeś Być widocznie sprytny i mnie przechytrzyć,ale sam popełniłeś Błąd:-|
Już poprawione, Grzesio zle zinerpretował regulamin
W takim razie Może w ogóle nie podajmy poprawnych godzin,bo po co:-|Dobrze ze w ogóle zajrzałem do tematu,bo miało mnie nie być cały dzień na FB,kiedy zauwazylem ze juz nie musze podawać dzis typów,ale coś czułem,że zawsze ktoś coś jeszcze poprawi,Tutaj o jednoznaczną decyzje jest bardzo ciężko,Grajmy więc:-|Napisalem ze zrobiles to poprawnie ale twoja sytuacja jest taka sama jak moja, gdyz i tak zadne spotkanie nie rozpoczelo sie o tej godzinie, wg OOP mecze zaplanowane na dany dzien, Prasa juz poprawil gramy dalej.
Błąd to nie był wtedy tak było zaplanowane. Nie wiem co sprytnego jest w podawaniu typow wczesniej, jesli pozniej nie ma sie po prostu mozliwosci zrobienia tego.
Tak. Troszki niefart, bo Radwańska prowadziła 5:3 i 40:0, więc jedna piłka wystarczyłaby.czyli jak dałem Radwańska -1,5
rywalka skreczowała przy stanie 5:3 dla Radwańskiej w 2 secie to liczy się jako zwrot ??
Nie ma sytuacji, żeby mecz zaczynał się o podanej godzinie oprócz pierwszego meczu na korcie i może jakiegoś późniejszego zaplanowanego. Zawsze są obsuwy. I mamy je w dupie za przeproszeniem. Bo liczy się OOP i to, co było planowane.W takim razie Może w ogóle nie podajmy poprawnych godzin,bo po co:-|Dobrze ze w ogóle zajrzałem do tematu,bo miało mnie nie być cały dzień na FB,kiedy zauwazylem ze juz nie musze podawać dzis typów,ale coś czułem,że zawsze ktoś coś jeszcze poprawi,Tutaj o jednoznaczną decyzje jest bardzo ciężko,Grajmy więc:-|