Wedle życzenia...Ja proponowałbym rozszerzenie zakresu typów, które można podawać, bo wg mnie trochę bez sensu jest to, że jest opcja, żeby dawać under/over rożnych, a nie ma wyniku do przerwy albo under/over goli drużyny
No patrzcie, ale ma wymagania... :razz:Chodziło mi bardziej o 1x2 do przerwy.
I ilość goli drużyny też by się przydała, bo sportingbet ma takich zakładów sporo.
Runda I według starego regulaminu nie jest brana pod uwagę.A "stara" pierwsza runda bedzie brana pod uwage?
No ma wymagania, bo chcę mieć jakieś możliwości typowania, a nie, że są rożne under/over, a nie ma do przerwy 1x2, to trochę nietrafione było :-|No patrzcie, ale ma wymagania... :razz:
Do listy typów od Drugiej kolejki dołączą: 1X2 do przerwy, Ilość goli drużyny. Zmiana regulaminu zostanie wprowadzona po zakończeniu I Kolejki.
Runda I według starego regulaminu nie jest brana pod uwagę.
Olo, ja przecież żartujeNo ma wymagania, bo chcę mieć jakieś możliwości typowania, a nie, że są rożne under/over, a nie ma do przerwy 1x2, to trochę nietrafione było :-|
A wcześniej jakoś nie zwróciłem uwagi.
Tak, dokładnie tak jak to jest w Typach Dnia ????Jeśli podałem typ z kursem 4.75, czyli wyższym niż jest to napisane w regulaminie to będzie on podliczony po regulaminowym kursie 4.00?
RegulaminTrzeba podawac typy na dana kolejke w 1 poscie czy mozna na raty?
Niestety raczej jest to niemożliwe. Jeszcze porozmawiam z resztą opiekunów na ten temat.witam mam takie pytanie czy można jeszcze sie zapisać do konkursu