cien-27585
Użytkownik
z pospiechu pominąłem bukmachera , ma być Expekt post http://forum.bukmacherskie.com/f209/4-runda-14-stycznia-40309-2.html#post1402455 z góry dzięki
To po co jest Regulamin napisany skoro i tak można go omijać??Można podawać wszystkie typy dostępne w ofercie 2 buków miała być wzmianka nie wiem czemu jej niema zostanie dodane także jeżeli ktoś CHCE Może typować wszystko co oferują buki sponsorujące konkurs
No i co z tego? Typ podałem po godzinie 19, tymczasem w temacie z regulaminem post, w którym była mowa o możliwości typowania wszystkich zdarzeń z oferty dwóch bukmacherów został napisany o godz. 17.30. W nim wyraźnie jest napisane, że "Wszystko wchodzi od dzisiejszego dnia."(15 stycznia). W związku z tym nie widzę ŻADNYCH podstaw, żeby uważać mój typ za nieregulaminowy. Wyeliminowanie mnie z konkursu będzie krótko mówiąc oszustwem ze strony organizatorów, którzy nie przestrzegają regulaminu, a na dodatek zmieniają go kilkakrotnie w czasie trwania rozgrywek.Ale zostało powiedziane dziś w trakcie trwania kolejki, więc powinno obowiązywać od następnej na mój gust, bo niektórzy nie mieli już możliwości skorzystania z bogactwa ofert buków i tracą tylko dlatego, że się stosowali do regulaminu, a to tak lipa trochę, że Ci co ze zrozumieniem umieją coś przeczytać mają tracić. Za to powinno się nagradzać, bo to umiejętność na wyginięciu.
A ja mówię jak powinno to wyglądać wg mnie, a nie jak robią modzi konkursu. Ja tego konkursu nie prowadzę, więc nie do mnie wonty. Wyrażam swoje niezadowolenie nieścisłościami i nieprzestrzeganiem regulaminu tylko.No i co z tego? Typ podałem po godzinie 19, tymczasem w temacie z regulaminem post, w którym była mowa o możliwości typowania wszystkich zdarzeń z oferty dwóch bukmacherów został napisany o godz. 17.30. W nim wyraźnie jest napisane, że "Wszystko wchodzi od dzisiejszego dnia."(15 stycznia). W związku z tym nie widzę ŻADNYCH podstaw, żeby uważać mój typ za nieregulaminowy. Wyeliminowanie mnie z konkursu będzie krótko mówiąc oszustwem ze strony organizatorów, którzy nie przestrzegają regulaminu, a na dodatek zmieniają go kilkakrotnie w czasie trwania rozgrywek.