No ale teraz się zastanawiam... jak to możliwe, że userowi odpisali i podali jaki był kurs a moderatorowi napisali, że nie są w stanie podać jaki był kurs?
No jest tutaj rozbieżność. To ktoś tutaj zdaje się kłamie.
A tak w ogóle to wiadomość jaką przedstawił kolega nie bardzo pokrywa się z gotowym szablonem.
Brak dla mnie "Jeżeli możemy jeszcze w czymś pomóc.. itd."
Każdy support odpisuje na maile według gotowej formuły.
Nie bardzo wiem co i jak robią w betssonie bo tam rzadko gram. Ale kiedyś miałem sytuację zawyżenia kursu przez kogoś w konkursie na innym forum. Napisałem do supportu (nie chodziło o betssona) i dostałem taką samą odpowiedź. Nie są w stanie mi podać kursu.
Dla mnie ta sprawa jest jasna. Jak to jest możliwe, że michau dostał inną odpowiedź niż kolega?
Kolega przedstawia tutaj ładnie zasadę domniemania niewinności i in dubio.
To modzi mogą tutaj przedstawić zasadę notoryjności powszechnej procesu cywilnego czy karnego.
Notoryjność powszechna – jest to wiedza nieograniczonej liczby osób w środowisku i miejscu, w którym toczy się proces. Takich faktów nie udowadnia się.
Istnieje coś takiego jak domniemanie faktyczne. Można zerknąć do art. 231 kpc. Sąd może uznać za ustalone fakty mające istotne znaczenie dla rozstrzygnięcia sprawy, jeżeli wniosek taki można wyprowadzić z innych ustalonych faktów (domniemanie faktyczne).
Dla wolniej myślących... Jeśli kurs dla zwykłego win był @1.03 i na dodatek były spadki to nie jest możliwe mieć kurs @2.02 dla handicapu -1,5.
Skąd taka teza? To już napisał OLI. On zajmuje się tenisem nie do dziś:
Poprostu bawię się w bukmacherkę nie od dziś i wiem, że jeżeli na czystą '1' jest kurs 1,03 to niemożliwym jest fakt osiągnięcia na dw 2-0 kursu wyższego niż 1,25 ???? A już napewno nie 2,02 ????
Pozdrawiam