>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

Status
Zamknięty.
matiq 1

matiq

Użytkownik
A tak napisalem bez sensu post a mialem sie pytac czy w nastepnym miesiacu tez bedą te turnieje, a jeśli tak to czy beda jakies zmiany &quot;nagrodowe&quot; ????

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
A tak napisalem bez sensu post a mialem sie pytac czy w nastepnym miesiacu tez bedą te turnieje, a jeśli tak to czy beda jakies zmiany &quot;nagrodowe&quot; ????
kolego ... jest taka opcja &quot;edytuj&quot; ...
więc staraj się jej uzywać !

Proszę moderatora tego działu o zrobienie porządku !
To jest dział &quot;regulamin i inf. o turnieju&quot; ...
a Wy a to zdjecia wklejacie, albo 30 ooosob o o samo pyta, ten nie uzywa opcji edytuj !

ogarnac to troche !

matex 0

matex

Użytkownik
A ja się zapytam o taką rzecz - jako że stałem się dziś posiadaczem walizki żetonów (2 miejsce ???? ), to czy ew. adres do wysyłki mam podać Adminowi na PW, czy zostatnie ona wysłana na adres, na który zarejestrowane jest konto na Sportingbet ? ????

Dziękuję z góry za odp.
Pozdrawiam

M 0

mukasz

Użytkownik
matiq ja przegrałem jeszcze gorzej mając AQ 2osoby weszły z kq i 88 floop przyszedł AA6(tej szóstki nie jestem pewny ale nie ważne) i po floopie nikt już szans na kolor nie miał. A kto wygrał? oczywiście KQ po turnie i riverze 10 J. Więc to boli ale to poker ????

D 243

_danonek_

Użytkownik
odpadlem na 21 miejscu taki pech, ze szok. Blindy juz byly dosyc wysokie,m ajac A J dalem raise 800, jeden gosc mnie sprawdzil patrze flop J 8 6 wiec gram all in. Gosc mnie sprawdza z K, 5 &lt;lol&gt; ostatnia karta river to ... K. Nie wiem wlasciwie dlaczego on mnie sprawdzał moze dlatego, ze mial juz 11 tysiecy i wchodzil w kazda licytacje. To co wczoraj sie dzialo na tym turnieju, to nie nadaje sie do komentarza wszystko roztrzygalo sie na river

H 17

horba19

Użytkownik
A ja się zapytam o taką rzecz - jako że stałem się dziś posiadaczem walizki żetonów (2 miejsce ???? ), to czy ew. adres do wysyłki mam podać Adminowi na PW, czy zostatnie ona wysłana na adres, na który zarejestrowane jest konto na Sportingbet ? ????

Dziękuję z góry za odp.
Pozdrawiam
Przyłączam sie do pytania kolegi &lt;1-sze&gt; miejsce:spokodfhgfh: fajny turek na ft troche karciora pomogła:-D nie moge doczekac sie żetonów:-D

X 0

xcamelx

Użytkownik
Ok zapytam kolejny raz:-D. Co z nagrodami rzeczowymi za 1 turniej???. Byłem trzeci a osoby z miejsc numer 1 i 2 nie byly na liscie uprawnionych graczy. Minelo 1,5 tyg wiec mysle ze mozna napisac i wiadomo co i jak. Z góry dziekuje.

//Rozmiar czcionki Ci pomylił?
Banan

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Z 1 turnieju walizki otrzymają osoby, które zajęły miejsca 3 i 4.
Proszę osoby te o podanie danych do mnie na PW.
To samo dotyczy się osoby z miejsc 1 i 2 w pozostałych dwóch turniejach.

G 46

ghs

Użytkownik
Uwaga - nastąpiła zmiana czasu! W Stanach nadal jest po staremu, w związku z czym czas serwerów Paradise Poker uległ przesuniętu, dlatego nie zdziwcie się, jak dziś turniej będzie o 20.

S 269

sztywny

Użytkownik
Siema
mam komuś podać adres do wysłania walizki czy walizka przyjdzie na ten co jest w koncie na Paradise?? bo chciałbym dostać walizkę na inny adres jeśli jest to możliwe
proszę osobę za to odpowiedzialną o kontakt

Pozdrawiam i dziękuję za grę dzisiaj

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom