E
0
eszymek1988
Użytkownik
i tak możesz tylko 3 typy wybrać więc nie da rady całego tygodnia typować!
z tego co patrzylem to typ na wtorek podaly bodajze dwie osoby, w tym ty (smiem sadzic ze ta druga poszla za twoim przykladem).Panowie przepraszam mój błąd wpierw był Wtorek-ŚRoda poszedłęm na rękę bo kilka osób chciało też czwartek więc typujemy te 3 dni bo niechce karać osób które dziś za typowały.
Pozdrawiam i koniec tego tematu
Można typować 1połowę w piłce nożnej i innych dyscyplinach?
Tak można. Typujemy wszystko gdzie możliwy jest wynik 1, X, 2 under oraz over.
Nie, podwójnej szansy nie typujemy.Czy można typować podwójny wynik w piłce? np x2? Było to chyba niemożliwe -prawda?
Jeśli w 2 meczach w 1/22 padnie remis między walczącą parą to wtedy tak jak w poprzednich rundach jest dogrywkaw 1/22 też będą dogrywki, czy w przypadku remisu przejdzie osoba z większym kursem?/
A ja bym miałbym jednak pewne wątpliwości do handicapów - w końcu przy takej interpretacji:no spoko . podawane sa mecze po raz nie wiem ktory a nadal pojawiaja sie handicupy Oo
można się zapytać czemu nie, skoro w tym przypadku typujemy dokładnie 1 lub X lub 2... Typujemy wszystko gdzie możliwy jest wynik 1, X, 2 under oraz over.
Doberman sprawdzał. Pod swoimi typami masz od niego informację. Jeśli mi napiszesz z jakich lig i dyscyplin są typy to je podliczę. Następnym razem proszę o podawanie takich informacji przy mniej znanych ligach co nam ułatwi pracę. Nie mamy zamiaru godzinami szukać jednego wyniku.doberman lub nikifor czemu nie podliczyles moich typów?
wystrczy zajzec do livescore i znjedziesz wyniki tych meczy