benek_27
Forum VIP
W tym temacie zapraszamy do wpisywania pytań oraz niezgodności. Najpierw jednak zalecamy zapoznanie się z regulaminem.
3. Każdy uczestnik ma możliwość podania swoich typów długoterminowych w odpowiednim temacie obejmujących:
- zespoły, które awansują z każdej z grup ( 25pkt za trafienie zespołu)
- kto zostanie Mistrzem Świata ( 300pkt za poprawny typ)
- zespóły które zagrają w 1/2finału (60pkt za trafienie 1 typu)
- król strzelców (100pkt za poprawny typ)
- Najlepszy piłkarz MŚ , Złota Piłka ( 100pkt za dobry typ)
- Złota rękawica dla najlepszego bramkarza MŚ ( 100pkt za typ)
http://forum.bukmacherskie.com/f451/typy-dlugoterminowe-108344.html2. Gdzie jest temat na podanie typow dlugoterminowych (MS zaraz sie zaczynaja)?
Tematy będą pojawiać się systematycznie na 24-48h przed spotkaniami.1. Gdzie sa tematy na pierwsze dni MS?
Dozwolone zakłady:Można postawić under lub over na kartki w meczach?
Czyli ja to rozumiem jako można, bo dotyczący całego meczu czyli kartki, gole, rożne i wszystko inne overy oraz undery.Dozwolone zakłady:
- under/over dotyczący całego meczu
- zwycięzca meczu (1,x,2,1x,x2)
- handicap zwykły (0:1, 0:2 itd) w całym meczu
- Wynik 1 połowy (1,x,2)
- Dany zespół strzeli gola( TAK, NIE)
- Czy oba zespoły strzelą (TAK, NIE )
Moge pomoc przy konkursie - PW nie idzie bo masz chyba pelna skrzynke.Potrzebne są 2-3 osoby do pomocy w konkursie.
Zainteresowani --> priv
Można jakoś wpłynąć na oddsring, żeby dali do oferty jakieś handicapy i czy dany zespół strzeli?Dozwolone zakłady:
- under/over dotyczący całego meczu
- zwycięzca meczu (1,x,2,1x,x2)
- handicap zwykły (0:1, 0:2 itd) w całym meczu
- Wynik 1 połowy (1,x,2)
- Dany zespół strzeli gola( TAK, NIE)
- Czy oba zespoły strzelą (TAK, NIE )
moze niech opiekun konkursu/admin sie wypowie w tej sprawie bo przy singlach to jasna sprawa a tutaj nie wiem czy ma byc +100 za caly kupon czy za kazdy typ.http://forum.bukmacherskie.com/f451/13-czerwca-2014-piatek-108512-5.html#post4565215
Zagrałem oba mecze na kuponie tak więc, czy nie powinno być po 146pkt przy obu typach?