To niedobrze, bo punkt 1 połączony z punktem 2 tworzą bzdurę.(1)- Mecze zaplanowane na godz. 00:00 i późniejsze nie można podawać na wcześniejszy dzień, tylko kolejny.
(2)- Wszystkie typy podajemy w 1 poście, nie ma możliwości edycji!
- Jeśli chodzi o ubogą ofertę ze strony Uni, to już zareagowałem w tej sprawie i myślę, że na jutrzejszy dzień już powinny być dostępne dodatkowe zdarzenia.
No tak, to się chyba jednak wyklucza ????Oczywiście, że można, ale tylko wtedy jak dostępne są w ofercie Unibetu
UWAGA! ! ! Regulamin jest kopią, aczkolwiek jak widać nie w każdym calu dopracowaną, regulaminu z poprzednich lat. Po przeanalizowaniu próśb i zażaleń przychylam się się do małej zmiany:To niedobrze, bo punkt 1 połączony z punktem 2 tworzą bzdurę.
Jest to jeden dzień rozgrywkowy, a taki a nie inne godziny wynikają tylko z tego, że turniej jest rozgrywany za oceanem, także logicznym posunięciem byłoby pozwolenie na typowanie danego dnia typów z całego dnia rozgrywkowego, a nie tylko połowy jego spotkań.
No, ale okey załóżmy, że dnia 10/03/2015 mogę typować tylko spotkania które rozpoczynają się najpóźniej do 23:59 10/03/2015. Patrzymy na ofertę: http://www.oddsportal.com/tennis/usa/atp-indian-wells/ Mamy jasno rozpisane, które mecze o której powinny się rozpocząć, ale w rzeczywistości to nigdy, ale to nigdy się nie sprawdza i mecze często zaczynają się 2h później niż to jest według szacowanego planu i tu wychodzi już pierwsza bzdura takiego regulaminu, bo mecz, który teoretycznie miał się zacząć o 00:00 może się zacząć wcześniej niż ten planowany na 23:00.
Idziemy dalej. Powiedzmy, przykładowo, że chciałbym obstawić mecz Kubota, który jak widzimy według planu zaczyna się 11/03/2015 o 01:30. Nie mogę tego zrobić. Dlaczego? Bo wszystkie typy na jeden dzień muszą być umieszczone w 1 poście. A ja nie mam jeszcze oferty na dzień 11/03/2015, tylko mam dostępnych kilka meczów z kwalifikacji, które są rozgrywane 11/03/2015 tylko według naszego czasu, a w rzeczywistości są rozgrywane w dniu rozgrywkowym 10/03/2015. I nie mam możliwości zagrania takiego meczu w konkursie, bo musiałbym na siłę wytypować 3 mecze z 8 w sumie dostępnych, dodatkowo nie dają sobie szansy na zobaczenie i postawienie czegoś z oferty na rzeczywisty dzień 11/03/2015.
Mam nadzieję, że jasno sprawę przedstawiłem. Także regulamin regulaminem, ale jakaś logika by się w tym wszystkim przydała. Także albo nocne typy zaliczać do dnia poprzedniego, ale dać możliwość podawania typów na dany dzień w osobnych postach, bo w innym przypadku przepada nam połowa dostępnej oferty do typowania.
Pozdrawiam i liczę na jakieś logiczne rozwiązanie.
Ćwiartki były losowane za pomocą formuł dostępnych w programie Excel i są kompletnie losowe. Nie było żadnych rozstawień, dopasowywania, złośliwości w dobieraniu par.Pytanie nr 2. Jak odbył się podział na ćwiartki? Losowo / wg nicków czy czego? ????
Pierwszą ćwiartkę oceniam jako bardzo silną ( na papierze i wg umiejętności typera - tenisowych), a że w niej jestem to pytam z ciekawości ????
dzięki za odpowiedź.
dzięki za odpowiedź, apropo zmiany regulaminu, tak by rozwiać wątpliwości wszystkich, od jutrzejszego dnia mogę patrzeć na mecze wieczorne i nocne naszego czasu i podać to łącznie w jednym poście jako jeden dzień typowania oznaczając to jako dzień nr 3? Dobrze rozumiem?Ćwiartki były losowane za pomocą formuł dostępnych w programie Excel i są kompletnie losowe. Nie było żadnych rozstawień, dopasowywania, złośliwości w dobieraniu par.
ZMIANA W REGULAMINIE WCHODZI W ŻYCIE OD DNIA JUTRZEJSZEGO, TAK ABY KAŻDY MIAŁ RÓWNE SZANSE I NIE UCIERPIAŁ Z TEGO POWODU.dzięki za odpowiedź, apropo zmiany regulaminu, tak by rozwiać wątpliwości wszystkich, od jutrzejszego dnia mogę patrzeć na mecze wieczorne i nocne naszego czasu i podać to łącznie w jednym poście jako jeden dzień typowania oznaczając to jako dzień nr 3? Dobrze rozumiem?
Wszystko okej, ale z drugiej strony jeśli na ten dzień turniejowy w Stanach mam 4 fajne bety. 3 będą 10.03 przykładowo, a jeden 11.03 i chciałbym go wykorzystać w kolejny dzień do dwóch innych, to co? Zrobiliście uległość w jedną stronę, ale w drugą też to może nie pasować.MECZE NOCNE, KTÓRE SĄ PODZIELONE NA 2 DNI WEDŁUG POLSKIEGO CZASU, A WEDŁUG CZASU LOKALNEGO ROZGRYWANE SĄ JEDNEGO DNIA, MOGĄ BYĆ PODAWANE W JEDNYM POŚCIE I TRAKTOWANE BĘDĄ JAKO TYPY PRAWIDŁOWE. ZAPIS TEN DOTYCZY GŁÓWNIE TURNIEJÓW ROZGRYWANYCH W USA (AKTUALNIE INDIAN WELLS) ORAZ W KRAJACH, GDZIE ISTNIEJE DUŻA RÓŻNICA W STREFACH CZASOWYCH.