To jest prosta kwestia. Osoby nieaktywne na forum, które nie uczestniczą w dyskusjach oraz w ogóle nie udzielają się w działach tematycznych nie mogą otrzymać nagrody. Konkurs prowadzony jest dla aktywnych użytkowników forum.Witam.
Mam pytanie dotyczące warunku otrzymania nagrody.
"..aktywność na forum jest niedostateczna w trakcie trwania konkursu.." - proszę o wyjaśnienie.
Od poniedziałku.Kiedy start?
Właśnie się pojawiły pary na kolejną fazę.O której pojawi się drabinka ?
W konkursie obowiązuje regulamin. Jeżeli kursy maksymalne i minimalne nie są tam wspomniane, to oznacza, że ich po prostu tutaj nie ma.Kurs minimalny i maksymalny ? Czy nie ma to znaczenia ?
Mecz musi rozpocząć się danego dnia. Jeżeli był zaplanowany na np. 22.00, a rozpoczął się do 30 minut po zakończeniu dnia, to możemy się umówić, że taka sytuacja zostanie jeszcze zaakceptowana. Jeżeli mecz rozpocznie się później, to liczymy po kursie 1.Szybki przykład.
Oficjalne OOP z kwalifikacji do turnieju Indian Wells na temat meczu Y.Y Duan vs Elitsa Kostova pokazuje godzinę 11 am czyli 23:00. Jednak mecz jest wpisany jako trzeci do rozegrania na tym korcie. Według organizatorów ma się zacząć o 23. Ja wiem juz teraz ze ten mecz nie zacznie się pewnie o 23, a dopiero po północy. Czy jeśli podam ten typ jako typ poniedziałkowy (1 dzień) to będzie uznany za prawidłowo zagrany czy nie?
Bezsens. Co to znaczy "musi"? Jest zaplanowany na poniedziałek, to go wpisuję w typach na poniedziałek, teraz mam jeszcze przewidzieć, ile będą trwać mecze na danym korcie? Nie wspominając już o tym, że całkiem przypadkowo może padać deszczMecz musi rozpocząć się danego dnia. Jeżeli był zaplanowany na np. 22.00, a rozpoczął się do 30 minut po zakończeniu dnia, to możemy się umówić, że taka sytuacja zostanie jeszcze zaakceptowana. Jeżeli mecz rozpocznie się później, to liczymy po kursie 1.
Nie "masz przewidzieć ile będzie trwał mecz na danym korcie", a po prostu wziąć to pod uwagę. Krótka piłka i tyle.Bezsens. Co to znaczy "musi"? Jest zaplanowany na poniedziałek, to go wpisuję w typach na poniedziałek, teraz mam jeszcze przewidzieć, ile będą trwać mecze na danym korcie? Nie wspominając już o tym, że całkiem przypadkowo może padać deszcz