>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Luźna dyskusja Pytania, dyskusje, skargi, zażalenia

plebs 14K

plebs

Użytkownik
Nie ma takiego rzucania,nikt tego nie widział mam tyle samo pkt co 10 uczestnik więc dołączam jako 11 i po sprawie !!

S 32,3K

snickers69

Użytkownik
Nie ma takiego rzucania,nikt tego nie widział mam tyle samo pkt co 10 uczestnik więc dołączam jako 11 i po sprawie !!
W przypadku remisu punktowego o wyższym miejscu decyduje kolejno:
- miejsce zawodnika w tabeli w poprzednim etapie konkursu
- liczba punktów zawodnika w poprzednim etapie konkursu
- reputacja na forum (punkty reputacji).

Otrzymane punkty reputacji: +389
maer 424,3K

maer

Typer A-League
neutralny neutralny czy do konkursu żużlowego będzie zaliczane spotkanie rewanżowe finałowe o złoty medal?
Forum w tym dniu było bardzo długo niedostępne i tylko 1 użytkownikowi udało się podać swoje typy.
Jak ta sytuacja będzie rozpatrzona?
Ja próbowałem z Laptopa wejść jak i z telefonu i był problem z Hostem na Forum.

neutralny 616,4K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Oficjalna informacja jest oczywiście taka, że klasyfikacja po pierwszym meczu finałowym jest ostateczną. Niestety ogromny pech w tym roku, nie dość że mecz w sobotę przełożony na poniedziałek to w poniedziałek padł forumowy serwer i faktycznie tylko jednak osoba zdążyła wstawić post. Tym samym gratulacje dla zwycięzców, dzięki za zabawę i przepraszam, że tak w tym roku wyszło, ale to niestety siła wyższa.

maer 424,3K

maer

Typer A-League
Oficjalna informacja jest oczywiście taka, że klasyfikacja po pierwszym meczu finałowym jest ostateczną. Niestety ogromny pech w tym roku, nie dość że mecz w sobotę przełożony na poniedziałek to w poniedziałek padł forumowy serwer i faktycznie tylko jednak osoba zdążyła wstawić post. Tym samym gratulacje dla zwycięzców, dzięki za zabawę i przepraszam, że tak w tym roku wyszło, ale to niestety siła wyższa.
Ale podsumowanie i tabele całego konkursu jeszcze zrobisz i wtedy podasz oficjalne wyniki?

neutralny 616,4K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Tabela końcowa wrzucona, wiele zmian po ostatnim meczu nie było. Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców.

Otrzymane punkty reputacji: +1211
Do góry Bottom