Macie w pojęcie o sztukach walki?
W nich siła to może 20% szansy wygranej,
tutaj przede wszystkim liczy się technika i myślenie, jak i oczywiście doświadczenie.
O walce z "bokserem" Nejmanem, nie piszcie nic, bo tam
Pudzian nie zaprezentował nic, tylko siłe w nogach low kicki. Nejman jak już leżał ani jeden cios nie dotarł do jego twarzy.
Dlaczego?
Pudzian walił na oślep w jego rękawice, był w "szale", a wtedy mało się myśli.
Co do faworyta tej walki, jako o Pudziana, wcale nie jestem pewnien, jestem ciekaw dlaczego w oczach bukmacherów jest aż tak wielkim rywalem?
Bo stoczył jedną walke, i jest najsilniejszym człowiekiem na ziemi?
To jest nic, bo jeśli technika jest na poziomie zera, to walka z lepszym zawodnikiem i
Pudzian leży.
Na eurosporcie można poczytać iż
Pudzian tak naprawde nie wie co to za ból jeśli ktoś mu założy dźwignie, lub przydusi, to jest wielki minus, bo jeśli Japończyk będzie sprytny jak Adamek w ostatniej walce, oklepie Pudziana jak będzie chciał, tylko żeby nie pozwolił Polakowi uderzyć low kickami a będzie dobrze, czyli Japończyk musi być blisko Pudziana i powoli w stójce go będzie klepał, a że Polak jest słabym bokserem i słabo broni i atakuje, Japan ma tutaj wielkie szanse.
Również na parterze
Pudzian jest mniej "elastyczny" od Japana, co czyni że może tutaj również zwycięzyć.
Jak dla mnie, jeśli walka będzie trwała więcej niż 2 minuty,
Pudzian przegra.
Dla mojej skromnej osoby, typem do wygrania tej walki jest właśnie Japończyk, za grosze, bo walka no bet jak dla mnie.
Pozdrawiam