No i sam nie wiem co zrobić :/. Wlaśnie przegladalem kursy i na takim betclicku kurs na Lecha wynosi 4,15. Czy przejść obok tego obojętnie?? Jeszcze do końca nie otrząsnąłem się po przegranej barcelony bo wtopiłem tam troche kasy, a juz mnie kusi zeby postawić na dzisiejszy mecz. Wiem, że Lech nie bedzie grał na 100% bo po co by miał? Ale tak jak większość widziałem ostatni mecz Grasshoppers z Lechem i nie trzeba zbytnio tego komentować. Grasshoppers wygrało ostatnio z Luzern 4:2, ale Luzern po 7 meczach ma tylko 1 punkt, a mimo to zdołał wbić dwa gole w bramke przeciwnika. Poza tym dzisiejszy mecz nie odbędzie się na boisku w Zurychu, co przemawia na korzyść Lecha. Trener Smuda w wywiadzie wyraźnie podkreślił, nawiązując do meczu Barcelony, że nie będzie lekceważył przeciwników tak jak barca przez pierwszą połowę (swoją drogą wygrana Wisły to więcej szczęścia niż umiejętności, poprzeczka, niewykorzystane sytuacje sam na sam ze strony barcy). Moim skromnym zdaniem kurs na Lecha jest bardzo zachęcający i wart przemyślenia.