C
1
https://www.youtube.com/watch?v=DP1JoMcE_BISą gdzieś w sieci transmisje jakichś meczów PP?
edit: NIe.
Skolwin to nie wioska pod Szczecinem a jego dzielnica, coś jak Rozwadów w Stalowej Woli czy Targówek w Warszawie.Skolwin to wioska pod Szczecinem. Wg mnie warto pograc w strone Polonii, co tez sam uczynilem dzisiaj.
Nie ma czegoś takiego jak pewniak to jest sport a typowanie takich meczów jak loteria a wy to nazywacie lokatą.Buki nie są głupie i nie rozdają pieniędzy za free jesteście naiwni pzdr :-|Już 1,55 - grajcie, bo info na Fejsie Chełmianki, że goście w 10. U mnie poszło za 2k.
Dawno takiej beki nie pokręciłem z postu na tym forum, Skolwin wioska pod Szczecinem, typie dobry ferment siejesz, jesteś z Polic które są obok Skolwina, to w sumie Police to też taka wioska pod Szczecinem ale różniąca się od Skolwina tym, że traktory jeżdzą tam po utwardzonej drodze ???? . Skolwin to północna dzielnica Szczecina podobnie jak taki Stołczyn, a to że brak tam malowniczych budynków to nie oznacza że każdy grajek gra tam w stanie upojenia alkoholowego ???? .Jak dobrze wiesz na Policach również nie brak takich miejscSkolwin to wioska pod Szczecinem. Wg mnie warto pograc w strone Polonii, co tez sam uczynilem dzisiaj.
Polonia Bytom wygra @ 1.95 STS
A co tutaj dopisywac wiecej? Skolwin to wioska kolo Szczecina, gdzie mieszkaja sami patole. Typowe 500 + (w związku z tym pewnie sie powiekszy). Sukcesow w pilce nie maja.
Cos tam w pilke klepia, ale przewaznie po robocie w stoczni i po 2-6 piwach.
A Polonia Bytom - nie musze chyba przedstawiac, solidny klub z tradycjami, dla ktorego pykniecie takiego Skolwina to jak opierdzielenie biedaszybu przed niedzielna msza - czyli po prostu bulka z maslem.
Polonia ma podejsc do tego spotkania profesjonalnie, z pelnym skladem. Pilkarsko - miazdza Skolwin totalnie, wiec innego wyniku niz czysta 2 nie widze.
@ Robson - lepsza, pelna (niczym jasne pelne) analiza.
edit: Bez głupich wstawek odnośnie biedronki, ujdzie, na przyszłość warto napisać to co napisałeś na koniec, że Polonia Bytom pełnym składem itp, dla mnie to jest jakiś konkret, oczywiście część złośliwych wpisów uciąłem
, Robson1416
pzdr
No cóż, jak widać to Polonia Bytom dzisiaj dała dupy straszliwie. Solidny klub z tradycjami nie potrafił się rozprawić w regulaminowym czasie gry. Mało tego, mamy już 117 minutę spotkania i dalej wynik 0:0.A Polonia Bytom - nie musze chyba przedstawiac, solidny klub z tradycjami, dla ktorego pykniecie takiego Skolwina to jak opierdzielenie biedaszybu przed niedzielna msza - czyli po prostu bulka z maslem.
Po pierwsze, to grają z czerwoną kartką od 35 minuty. Po drugie, gdzie Szczecin, gdzie BytomNo cóż, jak widać to Polonia Bytom dzisiaj dała dupy straszliwie. Solidny klub z tradycjami nie potrafił się rozprawić w regulaminowym czasie gry. Mało tego, mamy już 117 minutę spotkania i dalej wynik 0:0.
Zapomniałeś chyba o tym, że to nie jest Polonia Bytom, która grała w Ekstraklasie.