C
1
https://www.youtube.com/watch?v=DP1JoMcE_BISą gdzieś w sieci transmisje jakichś meczów PP?
edit: NIe.
Skolwin to nie wioska pod Szczecinem a jego dzielnica, coś jak Rozwadów w Stalowej Woli czy Targówek w Warszawie.Skolwin to wioska pod Szczecinem. Wg mnie warto pograc w strone Polonii, co tez sam uczynilem dzisiaj.
Nie ma czegoś takiego jak pewniak to jest sport a typowanie takich meczów jak loteria a wy to nazywacie lokatą.Buki nie są głupie i nie rozdają pieniędzy za free jesteście naiwni pzdr :-|Już 1,55 - grajcie, bo info na Fejsie Chełmianki, że goście w 10. U mnie poszło za 2k.
Dawno takiej beki nie pokręciłem z postu na tym forum, Skolwin wioska pod Szczecinem, typie dobry ferment siejesz, jesteś z Polic które są obok Skolwina, to w sumie Police to też taka wioska pod Szczecinem ale różniąca się od Skolwina tym, że traktory jeżdzą tam po utwardzonej drodze ???? . Skolwin to północna dzielnica Szczecina podobnie jak taki Stołczyn, a to że brak tam malowniczych budynków to nie oznacza że każdy grajek gra tam w stanie upojenia alkoholowego ???? .Jak dobrze wiesz na Policach również nie brak takich miejscSkolwin to wioska pod Szczecinem. Wg mnie warto pograc w strone Polonii, co tez sam uczynilem dzisiaj.
Polonia Bytom wygra @ 1.95 STS
A co tutaj dopisywac wiecej? Skolwin to wioska kolo Szczecina, gdzie mieszkaja sami patole. Typowe 500 + (w związku z tym pewnie sie powiekszy). Sukcesow w pilce nie maja.
Cos tam w pilke klepia, ale przewaznie po robocie w stoczni i po 2-6 piwach.
A Polonia Bytom - nie musze chyba przedstawiac, solidny klub z tradycjami, dla ktorego pykniecie takiego Skolwina to jak opierdzielenie biedaszybu przed niedzielna msza - czyli po prostu bulka z maslem.
Polonia ma podejsc do tego spotkania profesjonalnie, z pelnym skladem. Pilkarsko - miazdza Skolwin totalnie, wiec innego wyniku niz czysta 2 nie widze.
@ Robson - lepsza, pelna (niczym jasne pelne) analiza.
edit: Bez głupich wstawek odnośnie biedronki, ujdzie, na przyszłość warto napisać to co napisałeś na koniec, że Polonia Bytom pełnym składem itp, dla mnie to jest jakiś konkret , oczywiście część złośliwych wpisów uciąłem , Robson1416
pzdr
No cóż, jak widać to Polonia Bytom dzisiaj dała dupy straszliwie. Solidny klub z tradycjami nie potrafił się rozprawić w regulaminowym czasie gry. Mało tego, mamy już 117 minutę spotkania i dalej wynik 0:0.A Polonia Bytom - nie musze chyba przedstawiac, solidny klub z tradycjami, dla ktorego pykniecie takiego Skolwina to jak opierdzielenie biedaszybu przed niedzielna msza - czyli po prostu bulka z maslem.
Po pierwsze, to grają z czerwoną kartką od 35 minuty. Po drugie, gdzie Szczecin, gdzie Bytom . Podróż przez całą Polskę, po to piszemy analizę, żeby brać pod uwagę.No cóż, jak widać to Polonia Bytom dzisiaj dała dupy straszliwie. Solidny klub z tradycjami nie potrafił się rozprawić w regulaminowym czasie gry. Mało tego, mamy już 117 minutę spotkania i dalej wynik 0:0.
Zapomniałeś chyba o tym, że to nie jest Polonia Bytom, która grała w Ekstraklasie.