>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Puchar Polski kobiet i mężczyzn

Z 5,6K

zabix00

Użytkownik
Ja dzisiaj krótko na temat, dla mnie JSW zdecydowanym faworytem.. takiego meczu jak zagrał Butryn to mam nadzieję, ze już nie zagra, dlatego idę w poniżej 20.5 pkt.. będzie grane skrzydłami, a także środkowymi, wiec mam nadzieję, ze tyle piłek nie dostanie dzisiaj jak dostawał wczoraj, bo wszystko kończył ..

K 197,1K

kossma

Użytkownik
Nowy Dwór Mazowiecki - Radomka
Typ: handicap setowy 1.5 NOWY DWÓR MAZOWIECKI (+1.5) @2.35 w Fortunie

Nie lekceważyłbym dzisiaj gospodyń. Drużyna z Nowego Dworu jest obecnie liderem w pierwszej lidze i właśnie notuje serię dziwięciu zwycięstw z rzędu. W kwietniu tego roku, uległy w ostatniej, decydującej o awansie kolejce w Grupie Finałowej zeszłego sezonu, Sokołowi Mogilno 2:3, a te drugie niedawno,1 grudnia, sprawiły niespodziankę w Tauron Lidze, wygrywając z Radomką, nomen omen w takim samym stosunku. Wygląda mi na to, że Radomianki plasują się na dzień dzisiejszy na poziomie swoich rywalek w zbliżającym się meczu. Widać jak wiele ze swego potencjału poświęcają na rywalizację w pucharze CEV i w efekcie tego znajdują bardzo nisko w tabeli Tauron Ligi. A wspomnieć chociaż należy, że przegrały wyjazdowe potyczki z takimi drużynami jak przeciętny przecież Voley Wrocław, czy będący na końcu zestawienia Kalisz. Sporo im dzisiaj krwi napsują w tym pucharze gospodynie, zagrają na max i jak najbardziej nie stawiam ich na straconej pozycji.

Ostatnia edycja:
pinio1111 300,5K

pinio1111

Użytkownik
T. Fornal under 12,5pkt 1,83 początek 2 seta a Tomek już 12pkt, ma dzień konia dzisiaj

Próbuję dziś under Tomka. Ciężko sobie wyobrazić by Radom mógł tu nawiązać wyrównaną walkę choć w jednym secie. Moim zdaniem będzie sporo rotacji w składzie. Spodziewam się że JW wyjdzie w swoim najmocniejszym zestawieniu z Fornalem w składzie. Jednak patrząc przez pryzmat bardzo prestiżowego meczu w weekend z ZAKSĄ, nie sądzę by Mendez trzymał Tomka na parkiecie na całym dystansie meczu. Są Waliński i Vicentin, którzy powinni dostać dziś swój czas na grę, a tym samym zaniżyć zdobycz punktową Fornala.
Nawet jeśli Tomek zostałby przez trzy sety na boisku, to JW ma tyle możliwości ofensywnych, że niekoniecznie zdobędzie te 13pkt+.

Ostatnia edycja:
pinio1111 300,5K

pinio1111

Użytkownik
Ł.Kaczmarek under 16,5pkt 1,80

Polecam dziś under Kaczmarka, bo linia 16,5pkt jest przesadzona.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2309
Rafalsky 11,2K

Rafalsky

Użytkownik
Według mnie Zawiercie jest lepszą drużyną od Projektu i sądzę, że mogą szarpnąć wszystko w tym sezonie. W ataku porównywalnie, na rozegraniu minimalnie stawiam wyżej Tavaresa. Według mnie różnicę zrobi jak zwykle w przypadku Zawiercia zagrywka, która jest ich flagowym elementem. Spodziewam się przez to dużo gry po skrzydłach. Środkowi Aluronu lepsi w bloku i na serwisie i to powinno zrobić różnicę. Myślę, że któryś z przyjmujących Projektu będzie dziś krwawił, przypuszczam Szalpuka. Dyspozycja Tillie też pod znakiem zapytania. W wypowiedziach przed meczem Bieniek wyraźnie mówi, że mają dobry moment i są przygotowani. Trener Projektu Graban bardziej powściągliwy.

PGE Projekt Warszawa- Aluron CMC Warta Zawiercie, Zawiercie win @ 1,60 STS

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2109
pinio1111 300,5K

pinio1111

Użytkownik
Y. Semeniuk under 9,5pkt. 1,75

Przy zagrywce Zawiercia gry środkiem w Warszawie nie powinno być zbyt dużo.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2309
magnum89 296,3K

magnum89

Znawca - Serie A
Dyscyplina : Siatkówka - Puchar Polski
Godzina: 14:45
Spotkanie: Jastrzębski Węgiel - Warta Zawiercie
Typ: Warta Zawiercie
Kurs: 1.91
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Oglądałem wczorajsze dwa spotkania półfinałowe i zdecydowanie większe wrażenie zrobił na mnie zespół z Zawiercia, co nie powinno być zaskoczeniem bo wiadomo jak potrafią grać widowiskowo gracze prowadzeni przez Michała Winiarskiego. W pierwszym wczorajszym spotkaniu podobała mi się bardzo gra przede wszystkim Tomasza Fornala i Timothée Carle, który często kończył z piłek sytuacyjnych na potrójnym bloku. Osoba która zobaczyła suchy wynik może mieć wrażenie, że był to zacięty mecz, ale według mnie Jastrzębski kontrolował to spotkanie i grał na własnych zasadach może prócz trzeciego seta gdzie musiał gonić wynik od stanu 13:16 czy 14:17, co im się ostatecznie udało i wygrali go w stosunku 25:23 jak w poprzednich setach. Nie będę się wiele rozpisywał na temat drugiego półfinału, bo Zawiercie po prostu się przejechało po Projekcie. Na pewno gracze Jastrzębskiego dłużej odpoczywali od swoich dzisiejszych przeciwników ze względu na porę rozgrywania spotkania, ale mimo wszystko idę dzisiaj w stronę Zawiercia i wierzę w ich zwycięstwo po zaciętym boju!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +54
pinio1111 300,5K

pinio1111

Użytkownik
Więcej pkt.:
N. Huber - S. Brehme 2,00 sts niestety trafił na kiepskie ustawienie i dostał tylko 7 piłek do ataku przez cały mecz. Dla porównania Brehme miał 13 szans w ataku.

Norbi lubi takie mecze. Dla mnie jest faworytem w tej parze.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom