R
4,1K
robson1416
Forum VIP
Finału Pucharu Polski , Legia vs Lech, po losowaniu par półfinałowych można się było tego spodziewać
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI!
W betano @2.50.Nie pokuszę się o wytypowanie wyniku owego spotkania, ale zagram coś innego. Żółta kartka - Łukasz Trałka. W tym sezonie w trzech rozegranych spotkaniach Poznań - Warszawa otrzymał dwa żółtka, w trzecim nie zagrał. Stawiam na sporo walki w środku pola, do tego ŁT nie zagrał w ostatnim spotkanie z Lechią, wypoczęty i pewnie nogi nie odstawi.
Kurs w okolicach 2.0. Niski, ale mimo wszystko godny zagrania
Legia w składzie:
Malarz - Jędrzejczyk, Lewczuk, Pazdan, Hlousek - Duda, Borysiuk, Jodłowiec, Kucharczyk - Prijovic, Nikolic.
Lech w składzie:
Jasmin Burić - Tomasz Kędziora, Paulus Arajuuri, Marcin Kamiński, Tamas Kadar - Gergo Lovrencsics, Karol Linetty, Łukasz Trałka, Abdul Aziz Tetteh, Szymon Pawłowski - Dawid Kownacki.
Wg. statystyk realizatora było 2-4 w kartkach, dla pewności możesz poszukać oficjalnego protokołu. Ostatnio w meczu też z udziałem Lecha w Szczecinie kamery nie pokazały kartki dla Trałki tak samo livesports itd. nawet po meczu nie uwzględniły.Panowie, może to już nie ma sensu, ale czy aby w w ost akcji Lecha w środku pola jeden z zawodników Legii nie dostał kartki? Najpierw Guilherme za opóźnianie gry przy wyrzucie z autu,a później za faul taktyczny jak Lech wychodził z akcją? Wszędzie widnieje 5 kartek, ja zagrałem over 5,5 i przez "racową mgłę" wydawało mi się, że pan Marciniak pokazał kartkę nr 6. pozdro!