Jędza dostał kartkę jeszcze pod koniec meczu - za opóźnienia gry (rzut z autu). Marciniak musi wprowadzić do systemu wszystkoPanowie, może to już nie ma sensu, ale czy aby w w ost akcji Lecha w środku pola jeden z zawodników Legii nie dostał kartki? Najpierw Guilherme za opóźnianie gry przy wyrzucie z autu,a później za faul taktyczny jak Lech wychodził z akcją? Wszędzie widnieje 5 kartek, ja zagrałem over 5,5 i przez "racową mgłę" wydawało mi się, że pan Marciniak pokazał kartkę nr 6. pozdro!
Dziwna sprawa, mi np STS rozliczył jako over 5,5(2:4)..Walka niestety przegrana. Mimo pojawienia sie na flashscore kartki Jedrzejczyka na stronie PZPN widnieje tylko 5 graczy z zoltymi kartkami. Buk jako podstwowe zrodlo uznaje organizatora meczu, czyli PZPN wlasnie. Pierwszy raz mam stycznosc z taka sytuacja i szczerze jestem zazenowany bo przeciez trafilem z typem, a przez niedokładnośc i opieszałość administratora strony PZPN pozegnalem sie z wygrana.
https://www.pzpn.pl/federacja/sedziowie/obsada-sedziowska/puchar-polski/2016-05-02/aleksandar-prijovic-dal-puchar-polski-legiii w którym miejscu na stronie pzpnu są statystyki z tego meczu?bo jakoś się nie mogę do tego dogrzebać