Wisła vs Śląsk Wrocław @
Over 2.5 @ 2.25
Mila strzeli @ 4.00
Sobota strzeli @ 6.00
Bet365
Ja wiem, kilka osób pisze, o możliwości oddania przez Śląsk pucharów, ale czy naprawdę Śląsk sobie może na to pozwolić ?
Przecież nie są na 1 miejscu w tabeli z dużą przewagą w tabeli nad innymi, a zajmują raptem 4 miejsce , które jest i tak duże przy tym co prezentują.
Teraz co do typu, osobiście zgadzam się, ciężko wyrokować kto wygra/awansuje. W pierwszym meczu Śląsk mógł i powinien w pierwszej połowie strzelić jeszcze przynajmniej jednego gola, ale wyszło jak wyszło, Śląsk gra w kratkę. Drużyna nie gra już jak za Lenczyka gdzie częstow wygrywali 1:0. Teraz sami potrafią strzelić 2,3 gole, ale potrafią też tracić, jak choćby z Polonią ostatnio, gdzie dzięki babolom Kowalczyka, padł remis.
Eric miał być wzmocnieniem dla Śląsk , ale póki co nie prezentuje się najlepiej.
Wreszcie grę Śląska zaczął ciągnąć kapitan. Gol z Górnikiem, gol w 1 meczu z Wisłą oraz gol z Polonią, w każdym ze spotkań bramka.
Dobrą formę prezentuje ostatnio też W. Sobota, to on napędza ataki Śląska.
Stąd moje typy na strzelców.
Co do Wisły, dla nich to już byłby stracony sezon gdyby nie
Puchar Polski, moim zdaniem dobrze zagrali z Legią, błąd arbitra przy golu oraz nie odgwizdana ręka Jodłowca, sprawia, że Wisła ten mecz powinna była przynajmniej zremisować. Ale co było to było , teraz
Puchar Polski i szansa na odkucia się.
Typ na over motywuje też tym, że ostatnio słąbsza forma Pareiki, co może wpłynąć na sporą ilość bramek, moim zdaniem mecz będzie otwarty i overowy.
Edit: Przyjemny mecz dla oka, teoria spiskowa obalona
, teraz można zagrać w lidze Śląsk vs Wisła na gości